Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg thuiszorg, team Alkmaar Noord

Wijkverpleging

8
.7

uit 28 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Magentazorg thuiszorg, team Alkmaar Noord

Magentazorg biedt thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en of ambulante begeleiding. Magentazorg helpt u met professionele zorg en ondersteuning om het wonen thuis in uw eigen vertrouwde omgeving zo aangenaam en zo lang mogelijk voort te zetten. Een paar uur in de week, dagelijks of soms zelfs 24 uur per dag. U heeft bij ons één aanspreekpunt en u krijgt hulp van zoveel mogelijk dezelfde medewerkers. Dat is wel zo prettig en vertrouwd. Wij werken in wijkteams en ondersteunen bij persoonlijke verzorging als wassen, het aan- en uitkleden, douchen, het aan- en uittrekken van steunkousen maar ook bijvoorbeeld bij het toedienen van injecties. Wat betreft huishoudelijke ondersteuning bestaan onze werkzaamheden uit alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden die voortvloeien uit het organiseren en onderhouden van een huishouden. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het structureren van het huishouden en de opvang en/of verzorging van kinderen en volwassen huisgenoten. In overleg met de cliënt worden afspraken over de persoonlijke zorgwensen gemaakt.

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo). Ambulante begeleiding verlenen we ook in de kop van Noord-Holland en West-Friesland.

Waarderingen historie

2023
9.1
7 waarderingen
2022
8.2
5 waarderingen
2021
8.9
11 waarderingen
2020
8.1
6 waarderingen
2018
7.8
5 waarderingen

Recente waarderingen

11 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

Zeer kundige verzorgenden en verpleegkundigen. Ze hebben alle tijd en zijn klantvriendelijk en rustig. Ik ben heel blij met hun aandacht en zorg!

9.6
Lees meer
27 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Vriendelijk en behulpzaam

8.3
Lees meer
27 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Kundig en vriendelijk

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen