Naar de navigatie Naar de inhoud

Magentazorg thuiszorg, team Heerhugowaard

Wijkverpleging

8
.8

uit 53 waarderingen

Informatie over

Over Magentazorg thuiszorg, team Heerhugowaard

Magentazorg biedt thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en of ambulante begeleiding. Magentazorg helpt u met professionele zorg en ondersteuning om het wonen thuis in uw eigen vertrouwde omgeving zo aangenaam en zo lang mogelijk voort te zetten. Een paar uur in de week, dagelijks of soms zelfs 24 uur per dag. U heeft bij ons één aanspreekpunt en u krijgt hulp van zoveel mogelijk dezelfde medewerkers. Dat is wel zo prettig en vertrouwd. Wij werken in wijkteams en ondersteunen bij persoonlijke verzorging als wassen, het aan- en uitkleden, douchen, het aan- en uittrekken van steunkousen maar ook bijvoorbeeld bij het toedienen van injecties. Wat betreft huishoudelijke ondersteuning bestaan onze werkzaamheden uit alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden die voortvloeien uit het organiseren en onderhouden van een huishouden. Tevens kunnen wij u ondersteunen bij het structureren van het huishouden en de opvang en/of verzorging van kinderen en volwassen huisgenoten. In overleg met de cliënt worden afspraken over de persoonlijke zorgwensen gemaakt.

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo). Ambulante begeleiding verlenen we ook in de kop van Noord-Holland en West-Friesland.

Waarderingen historie

2023
9.0
14 waarderingen
2022
9.3
11 waarderingen
2021
8.5
15 waarderingen
2020
8.7
14 waarderingen
2019
9.4
7 waarderingen
2018
8.3
9 waarderingen
2017
8.0
47 waarderingen

Recente waarderingen

1 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik heb 3 weken thuiszorg gehad met douchen en wassen. Ik heb dit als prettig ervaren. Degene die mij kwamen helpen waren vriendelijk en deskundig.

9.2
Lees meer
27 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Stevig schrobben tijdens het douchen

8.3
Lees meer
27 juli 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De aandacht die je krijgt Kan beter: Alle zorg is goed

9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen