Naar de navigatie Naar de inhoud

Opella Thuiszorg Bennekom

Wijkverpleging

8
.7

uit 70 waarderingen

Over Opella Thuiszorg Bennekom

Ondersteuning bij uw persoonlijke verzorging

 

Opstaan, douchen, aankleden, eten en drinken. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet zelfstandig lukt. Opella thuiszorg biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Wij kennen geen wachttijden voor persoonlijke verzorging en kunnen u direct deze thuiszorg bieden.

Bij Opella begrijpen we dat u graag uw eigen koers vaart. Wij zorgen dat onze hulp en ondersteuning aansluit bij u wat u wilt en nodig heeft. Tijdelijk of voor een langere periode. Eén of meerdere keren op een dag. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend. U ziet bij Opella zoveel mogelijk dezelfde medewerkers. U weet waar u aan toe bent en ziet steeds een vertrouwd gezicht.

 

Thuiszorg van Opella

 

Opella biedt thuiszorg in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. Van ondersteuning bij de persoonlijke verzorging tot intensieve verpleegkundige zorg. Aan huis is heel veel mogelijk, ook zorg in de laatste levensfase.

 

Kosten

 

Onze persoonlijke verzorging wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Persoonlijke verzorging komt niet ten laste van uw eigen risico. De wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft.

 

Professionele en persoonlijke verpleging

 

De verpleegkundigen van Opella staan garant voor de beste verpleegkundige zorg bij u aan huis. Zij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar voor zorgvragen. Dus ook ’s nachts en in het weekend. Zelfstandig wonen met intensieve zorg is daardoor heel goed mogelijk.

 

Altijd in de buurt: de wijkverpleegkundige

 

Onze wijkverpleegkundige heeft een centrale rol in uw wijk en in uw persoonlijke zorg. In overleg met u coördineert zij de zorg die u nodig heeft. Zij is op de hoogte van uw persoonlijke situatie en is uw contactpersoon voor het ziekenhuis, specialisten en huisarts.

 

Ziekenhuiszorg aan huis

 

Het team Medisch Technisch Handelen (MTH) van Opella biedt aan huis ziekenhuiszorg. Dit deskundige team garandeert 24 uur per dag en 7 dagen per week complexe zorg aan huis. Zij bieden onder andere intraveneuze medicatietoediening, wondverzorging, trachea-verzorging en pijnbestrijding. Deze zorg is mogelijk in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. We bieden zowel de hoog als laag complexe zorg.

 

De voordelen van verpleging van Opella

 

Snel: u belt naar ons Servicepunt en indien nodig starten wij de zorg bij u thuis binnen 2 uur. Benodigde hulpmiddelen hebben we op voorraad.

Geen zorgen: u heeft één aanspreekpunt. Indien nodig schakelen wij specialistisch verpleegkundigen, wijkverpleegkundigen, het MTH-team of verzorging aan huis in.

Garantie: 24 uur per dag garanderen wij de beste verpleegkundige zorg

Warme overdracht: wij controleren voortdurend of u de juiste zorg krijgt.

Deskundigheid: onze verpleegkundigen zijn goed opgeleide professionals, die voortdurend hun vakkennis up to date houden.

 

Kosten

 

Verpleegkundige zorg wordt vergoed vanuit de basisverzekering van de Zorgverzekeringswet. De zorg komt niet ten laste van uw eigen risico. De ziekenhuiszorg aan huis is hierop een uitzondering: daarbij geldt dat er wel aanspraak wordt gemaakt op uw eigen risico. De wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft.

 

Hulp bij het huishouden

 

Voor hulp in de huishouding kunt u een beroep doen op onze huishoudelijke medewerkers. Tijdelijk of voor een langere periode.

Wij helpen bij huishoudelijke taken

Huishoudelijke taken zijn aan de orde van de dag. Stofzuigen, wassen, de bedden opmaken en ramen lappen. Vaak niet zo ingewikkeld, maar wel zwaar en niet altijd de meest geliefde klussen. Vooral als u ziek bent, herstelt na een operatie of ouder wordt.

Hulp bij het huishouden van Opella

Onze huishoudelijke medewerkers werken in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen en Veenendaal. Woont u in één van deze gemeenten en wilt u onze hulp? Dan zijn er twee mogelijkheden:

 

  • U heeft een indicatie vanuit de gemeente en krijgt hulp bij het huishouden vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning. Als u dat wenst, vult u het aantal uren aan met particuliere hulp van Opella.

 

Het wmo-loket in uw gemeente bekijkt welke ondersteuning u nodig heeft en hoeveel. Dit heet een indicatie. Het zorgloket geeft deze indicatie aan ons door, waarna wij uw ondersteuning regelen. Als u hulp ontvangt op basis van een indicatie, wordt een deel vergoed vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Deze bijdrage wordt door de gemeente vastgesteld en kan dus per gemeente verschillen. U betaalt de bijdrage via de factuur die het Centraal Administratie Kantoor (CAK) u toestuurt.

 

  • U maakt als particulier gebruik van de hulp bij het huishouden van Opella.

 

Het is ook mogelijk om particulier gebruik te maken van de hulp bij het huishouden van Opella. U betaalt de kosten dan zelf. Het inschakelen van een hulp bij het huishouden van Opella geeft u een aantal voordelen:

 

  • De hulp bij het huishouden is in dienst bij Opella. Wij screenen onze medewerkers op gedrag en competenties. Waar nodig zorgen wij voor opleiding.
  • Als u dat wilt, kunnen wij ook zorgen voor vervanging tijdens ziekte of vakantie van uw vaste medewerker.
  • Wij zoeken voor u een medewerker die bij u past. Wanneer u niet tevreden bent over de hulp, dan regelen wij voor u een andere hulp bij het huishouden.

 

Kosten

 

Het zorgloket in uw gemeente bekijkt welke ondersteuning u nodig heeft en hoeveel. Dit heet een indicatie. Het zorgloket geeft deze indicatie aan ons door, waarna wij uw ondersteuning regelen. Als u hulp ontvangt op basis van een indicatie, wordt een deel vergoed vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Daarnaast betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. Deze bijdrage wordt door de gemeente vastgesteld en kan dus per gemeente verschillen. U betaalt de bijdrage via de factuur die het Centraal Administratie Kantoor (CAK) u toestuurt.

Maakt u gebruik van huishoudelijke hulp vanuit de Wmo en wilt u daarnaast voor eigen rekening meer uren afnemen? Dan geldt een tarief van € 20,20 per uur. Tijdens avonden, weekenden en feestdagen geldt een hoger tarief.

Doet u particulier een beroep op de hulp bij het huishouden van Opella, dan is het tarief € 24,85 per uur. Wij gaan op zoek naar een medewerker die bij u past. Tijdens avonden, weekenden en feestdagen geldt een hoger tarief.

Waarderingen historie

2022
9.0
3 waarderingen
2021
8.6
47 waarderingen
2020
9.6
3 waarderingen
2019
9.7
3 waarderingen
2018
8.3
47 waarderingen
2017
8.4
8 waarderingen
2016
8.1
26 waarderingen
2015
8.4
13 waarderingen
2014
8.6
63 waarderingen
2013
8.3
63 waarderingen

Recente waarderingen

1 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

Alles gaat/ging naar wens. Helaas is mevrouw overleden (97 jaar).

9.0
Lees meer
1 juli 2022 - Geplaatst door de redactie

ronduit goed en erg tevreden

9.6
Lees meer
10 februari 2022 - Geplaatst door de redactie

Als dochters van onze ~pas overleden~ moeder willen wij graag onze dank en waardering uitspreken voor de professionele maar tevens ook vriendelijke zorg aan onze moeder gedurende een aantal...

8.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Twitter Opella Thuiszorg Bennekom

Opella Voorkom wachtlijsten voor verpleeghuizen door goede zorg en ondersteuning thuis. Want thuis wonen is wat veel mense… https://t.co/CewSeYl4fI
Opella Opella presenteert jaarverslag 2018: steeds meer hulp met minder medewerkers. https://t.co/QNhcUhjLYy
Opella Meer geld voor verpleeghuizen. Opella kiest voor meer en beter opleiden, inzetten van ander personeel en het onders… https://t.co/l1yaOBJS83
Bezoek Twitter pagina

Socials