Naar de navigatie Naar de inhoud

Proteion Thuiszorg Venray

Wijkverpleging

8
.8

uit 62 waarderingen

Informatie over

Over Proteion Thuiszorg Venray

Proteion thuiszorg Venray

Proteion is er voor zorg, ondersteuning en behandeling aan huis. Hierdoor kunt u lang uw vitaliteit en zelfstandigheid behouden en thuis blijven wonen. Dat is wat de meeste mensen het liefst willen: een goede oude dag in eigen huis. Ook als u tijdelijk thuiszorg nodig heeft vanwege ziekte, een operatie of revalidatie, zijn wij er voor u.

Verzorging en verpleging thuis

Mogelijk bent u al geholpen met wat ondersteuning bij het opstaan, wassen, aan- en uitkleden of bij het aandoen van een prothese. Maar als u tijdelijk of langdurig ziek bent of moet opknappen na een ziekenhuisopname, is ook intensieve, gespecialiseerde verpleging mogelijk. Dag en nacht. Onze wijkteams zijn bedreven in alle vormen van persoonlijke verzorging en verpleging, en schakelen zo nodig onze gespecialiseerde behandelaars in. Proteion biedt ook palliatieve zorg aan mensen in hun laatste levensfase. Naast persoonlijke verzorging, verpleging en pijnbestrijding maken we tijd voor emotionele ondersteuning - ook van familie en naasten.

Kleinschalige teams

Doordat onze teams klein zijn, wordt u door vaste medewerkers van het wijkteam geholpen. Voor iedereen is dat prettig. U heeft een vertrouwd aanspreekpunt en krijgt niet steeds nieuwe gezichten over de vloer. En wij leren u en uw situatie goed kennen en kunnen daarop beter inspelen, in samenwerking met mantelzorgers, uw huisarts en eventuele andere hulpverleners.

Het team Proteion thuiszorg Venray is werkzaam in Blitterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, Leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Venray, Veulen, Vredepeel, Wanssum en Ysselsteyn.

Waarderingen historie

2023
8.5
9 waarderingen
2022
8.6
23 waarderingen
2021
9.1
30 waarderingen
2019
9.8
2 waarderingen
2018
10
1 waardering
2017
8.7
1 waardering

Recente waarderingen

19 mei 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Lief personeel Kan beter: Tijden planning continuïteit in zorg

Geverifieerd
7.9
Lees meer
17 mei 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Aandacht. voor de. Cliënt Kan beter: Een vast team

Geverifieerd
7.6
Lees meer
15 mei 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: De persoonlijke aandacht die je krijgt. Kan beter: Wat meer tijd voor de cliënt, zodat je een minder opgejaagd gevoel hebt.

Geverifieerd
8.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen