Naar de navigatie Naar de inhoud

Rosengaerde Zorg Thuis Dalfsen

Wijkverpleging

8
.5

uit 61 waarderingen

Informatie over

Over Rosengaerde Zorg Thuis Dalfsen

Onze visie

Met onze belofte ‘Rosengaerde zorgt voor mogelijkheden’ maken wij als organisatie graag het verschil. Wij bieden in overleg met de wijkverpleegkundige ondersteuning op maat, waardoor u zo lang mogelijk in uw vertrouwde thuissituatie kunt blijven wonen. Daarbij vinden wij het van groot belang dat u zelf de regie voert en blijft voeren.

 

Hoe we dat doen

Wij maken graag kennis in een persoonlijk gesprek, zodat wij u en uw naasten de ondersteuning bieden die u wenst en die aansluit op uw situatie. Wij betrekken vervolgens de beste zorgverleners met de juiste expertise. Hierbij kunt u denken aan individuele begeleiding, casemanagement dementie, huishoudelijke zorg en (gespecialiseerde) thuiszorg. Waar mogelijk wordt de zorg ondersteund door technologie, altijd met het doel om uw zelfstandigheid te behouden of te bevorderen. We werken met kleinschalige teams, zodat u onze medewerkers goed leert kennen. U ziet dezelfde gezichten, dat is wel zo prettig. Tot slot biedt Rosengaerde een breed scala aan diensten, zoals dagbesteding en maaltijdvoorziening.

We gaan graag met u in gesprek over welke mogelijkheden we voor u kunnen verzorgen. Welkom bij Rosengaerde!

Waarderingen historie

2024
9.1
1 waardering
2023
8.4
15 waarderingen
2022
8.4
19 waarderingen
2021
8.6
26 waarderingen
2019
9.0
4 waarderingen
2017
9.3
1 waardering
2016
6.6
2 waarderingen

Recente waarderingen

8 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

We zijn heel tevreden met de thuiszorg die geboden wordt. Zorgzame en vriendelijke verzorgers die met zorg en aandacht de taken uitvoeren. Het is fijn om het personeel van Rosengaerde thuis over de...

9.1
Lees meer
15 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgfocuZ

Gaat goed: Goede behandeling en zeer vriendelijk.

7.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials