Naar de navigatie Naar de inhoud

Stichting Eykenburg, Thuiszorg

Wijkverpleging

8
.1
Adres
Kruisbessenstraat 12 2564 VD Den Haag
Telefoon
070-7507000
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Stichting Eykenburg
Er zijn 18 waarderingen
Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Profiel van Stichting Eykenburg, Thuiszorg

Thuiszorg

Stichting Eykenburg staat alle bewoners van Den Haag bij om met de zorg die zij nodig hebben, ouder te kunnen worden.


We bieden daarvoor een optimaal pakket aan diensten. Van a tot z, van alarmering tot ziekenhuisbegeleiding. In de wijken Escamp, Centrum en Segbroek wordt door ons zorg aan huis geleverd en in geheel Den Haag huishoudelijke verzorging in huis.

 

Antwoorden
We krijgen er allemaal mee te maken,  tijdens het ouder worden leveren we aan vitaliteit in. We worden wat minder goed ter been, vergeten wel eens dingen. Met steun vanuit de omgeving kunnen we vaak prima verder. Maar als de mantelzorg niet meer toereikend is, komt onvermijdelijk de vraag: ‘Bij wie kan ik terecht voor de zorg die ik nodig heb om zelfstandig te kunnen blijven wonen?’ Of misschien wel: ‘Bij wie kan ik terecht als ik niet meer zelfstandig kan blijven wonen? Maar graag wel zo zelfstandig mogelijk, zodat ik zo veel mogelijk zelf kan kiezen hoe ik mijn leven leid.’ Op deze site vindt u antwoorden op deze vragen.

Zorg, steun en support

Woont u in de buurt? Kom gerust eens langs. Onze medewerkers, met heel veel steun van vrijwilligers, staan dagelijks voor u klaar. U kunt langskomen in Huize Eykenburg aan de Kruisbessenstraat 12 (Segbroek) en in Het Zamen aan de Esperantostraat 12 (Centrum).

Activiteiten

Op deze website kunt u niet alleen lezen welke zorgdiensten wij aanbieden, maar ook welke activiteiten wij organiseren. Die worden vaak georganiseerd door vrijwilligers. Ervaring heeft geleerd dat hun inzet bijdraagt aan een prettig woon- en zorgklimaat. Houd onze agenda in de gaten voor de meest actuele activiteiten. U bent van harte welkom!

Video

Bekijk het YouTube video kanaal van Stichting Eykenburg, Thuiszorg