Naar de navigatie Naar de inhoud

Thuis Zorggroep Elde Maasduinen Consulent palliatieve zorg

Wijkverpleging

9
.2

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Thuis Zorggroep Elde Maasduinen Consulent palliatieve zorg

Een goede ondersteuning is van onschatbare waarde in de laatste levensfase. Irma ondersteunt u en uw naasten in de palliatieve zorg in dit impactvolle proces. Denk bijvoorbeeld aan oncologische zorg, COPD, hartfalen of nierfalen, maar ook ouderdom en hoge kwetsbaarheid.

Irma treedt op als coach, ondersteuner, adviseur en bemiddelaar. Ze geeft ondersteuning aan u en de mensen om u heen en helpt het fysieke en psychische lijden te verzachten. Dit kan door middel van gesprekken, uitleg en ondersteuning tijdens regelmatige huisbezoeken. Zij signaleert en coördineert de zorg en ondersteuning die u kan helpen. Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of gewoon om uw verhaal te kunnen doen.

Waarderingen historie

2023
9.2
6 waarderingen
2022
9.2
5 waarderingen

Recente waarderingen

31 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Altijd gezellig als irma belt. We praten over van alles maar ook over mijn vorderingen bij de fysio en indrukken wat betreft de immuno.

9.1
Lees meer
19 juli 2023 - Geplaatst door de redactie

Ik ervaar de hulp die ik krijg als zeer positief. Ze kennen mij echt en merken vrijwel direct als er iets is zonder dat ik dit uit spreek. Het is ook echt merkbaar dat er goed gerapporteerd en...

8.2
Lees meer
26 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Mijn man had alvleesklierkanker met uitzaaiingen naar de lever. Tijdens de chemokuren had hij ook sondevoeding. De laatste weken werd de zorg steeds intensiever, palliatieve zorg. Wij waren heel...

9.4
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials