Naar de navigatie Naar de inhoud

Thuiszorg Groot Brabant

Wijkverpleging

8
.5
Adres
Lange Bunder 5 4854 MB Bavel
Telefoon
0161-437554

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Thuiszorg Groot Brabant - Bavel op 22 maart 2022

Vast team

7

Afspraken

8

Luisteren

8

Passende zorg en ondersteuning

9

Aandacht

9

Bejegening

9

Deskundigheid

9

Herkennen veranderingen

8

Omgaan met aandoening

9

Toelichting

ik heb een lichamelijke handicap door een hersenbloeding. ik woon weer thuis, gelukkig, nadat ik een tijd in een revalidatiecentrum heb gezeten. mezelf wassen kan ik nog zelf maar douchen lukt mij zelfstandig niet meer. mijn echtgenoot hielp mij hiermee. maar na een tijd werd ook dit voor hem te zwaar (ook al 72 jaar). op (dringend) advies van de wijkverpleging hebben wij thuiszorg Groot Brabant ingeschakeld. Ik ben nu 14 keer door een medewerker van Groot Brabant geholpen met douchen. ik ben heel erg tevreden over de manier waarop zij mij helpen met douchen!. ze stellen mij op mijn gemak, helpen mij rustig met uit,- en aankleden. ze luisteren naar mijn wensen bij en na het douchen (lotion, creme, bodylotion etc.). kijken even medisch mee en ze zijn altijd in voor een praatje of een geintje. ze hebben echt de tijd voor mij! ik geef daarom de medewerkers van Groot Brabant een groot compliment! en ik raad ze iedereen aan die deze hulp nodig heeft. Super!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Thuiszorg Groot Brabant? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.