Wijkverpleging
uit 392 waarderingen
Gaat goed: De zorg van een aantal zeer betrokken en goede medewerkers. Kan beter: De planning van vaste medewerkers.
Gaat goed: Begeleiding, deskundigheid, zorgzaamheid Kan beter: Ik ben heel erg tevreden
Gaat goed: De zorg op zich en het bestellen Kan beter: Iets meer diepgang in de gesprekken met de patiënt.
Gaat goed: De kundigheid van de medewerkers. Kan beter: Ik heb geen punten die beter kunnen.
Gaat goed: Over de rust die iedereen heeft. Kan beter: Ik heb geen verbeterpunten.
Gaat goed: Betrokkenheid en deskundigheid Kan beter: Ik ben zeer tevreden, heb geen op/aanmerkingen
Gaat goed: Vriendelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid. Kan beter: Niets, ik ben heel tevreden
Dat de meisjes vaak nog iets extra's doen, zoals het bed recht trekken.
Gaat goed: Ik vind alles goed. Kan beter: Weet ik niet.
Gaat goed: Het zijn hele aardige mensen, en ik vind 2x in de week goed. Kan beter: Dat zou ik nu echt niet weten. Ik wil dat het blijft zoals het is.
Gaat goed: Ik vind het zeker goed dat ze bij.me komen kijken. Kan beter: Ik zou het niet weten. Het is goed.
Gaat goed: Over de kundigheid. Kan beter: ik heb geen directe verbeterpunten.
Gaat goed: Over de professionaliteit. Kan beter: Ik heb geen tips, ga zo door.
Gaat goed: Dat iedereen ons zelf mee laten doen in de zorg. Kan beter: Ik heb geen punten die jullie zouden kunnen veranderen.
Gaat goed: Ondanks dat het een ingewikkelde breuk was heeft iedereen het toch heel goed gedaan. Kan beter: Minder afwisseling tussen de verzorgers
Gaat goed: De aandacht en toewijding van alle dames en de gehele organisatie. Kan beter: Ik kan geen enkele verbetering bedenken.
Gaat goed: De persoonlijke aandacht. Kan beter: Geen idee, ik ben tevreden.
Gaat goed: Over alles van de zorg. Kan beter: Ik weet niets wat beter kan.
Gaat goed: Over de rust die iedereen heeft. Kan beter: Zorg altijd op dezelfde tijd.
Gaat goed: Vriendelijk en goed Kan beter: De humor moet erin blijven
Filters
Initiatief van
Partners van ZorgkaartNederland
Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier