Naar de navigatie Naar de inhoud

TSN Thuiszorg

Organisatie

9
.1

uit 1760 waarderingen

Over TSN Thuiszorg

Wijkverpleging van TSN

TSN Verpleging en Verzorging biedt met ruim 1500 zorgprofessionals wijkverpleging bij u in de buurt. Enkele voorbeelden van zorg door onze verzorgenden en verpleegkundigen zijn: wondverzorging, hulp bij het in- en uit bed komen, douchen, aankleden, naar het toilet gaan, het klaarzetten en helpen innemen van medicatie of hulp bij het aan- of uitdoen van steunkousen en oogdruppelen. Onze betrokken vakmensen werken daarbij samen met zorgverleners in uw wijk. Denk hierbij aan samenwerkingen met huisartsen en apotheken, welzijnsorganisaties én mensen uit uw directe omgeving. Wellicht uw familie en uw eigen sociale netwerk. Daarnaast leveren wij zorg na een ziekenhuisopname en specialistische zorg. Wij helpen u graag, dag en nacht.

Onze teams bieden verpleegkundige zorg. Dat betekent dat wij geen huishoudelijke hulp leveren. Daarvoor kunt u terecht bij uw gemeente.

Zorg na ziekenhuisopname

Wij kunnen u verpleegkundige zorg bieden na een ziekenhuisopname of om de duur van uw ziekenhuisopname te verkorten. Veel verpleegkundige handelingen kunnen namelijk ook bij u thuis gedaan worden.

Specialistische zorg

Wij bieden in diverse regio’s specialistische zorg in de wijk. Denk hierbij aan wondzorg, zorg bij dementie, zorg bij Parkinson, zorg na een beroerte, verpleegtechnische zorg en palliatieve zorg. Wilt u hier meer over weten? Ga dan naar onze pagina over specialistische zorg.

Nachtzorg

Ook in de nachtelijke uren kunt u een beroep doen op onze vakmensen. In noodgevallen is de nachtzorg binnen 30 minuten bij u. Maakt u gebruik van personenalarmering via TSN? Dan krijgt u direct een van onze professionals aan de telefoon. Zij zijn 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Uw zorgwensen

De regisserend wijkverpleegkundige komt -voordat u zorg krijgt- langs bij u thuis om uw zorgbehoefte met u en uw familie te bespreken. Tijdens dit gesprek (ook wel intake genoemd) bespreken we uw persoonlijke situatie, welke zorg u nodig heeft, wat uw zorgwensen zijn en eventuele hulp die u al van anderen krijgt. Ook bespreken we uw zelfredzaamheid. Hieronder verstaan we de mate waarin u voor uzelf kunt zorgen of waarbij we u kunnen helpen om meer zelf te kunnen. Zelfredzaamheid zorgt er namelijk voor dat u langer in uw eigen huis kunt blijven wonen, zodat u zelf de regie houdt.

Op basis van de uitkomsten van het gesprek krijgt u een indicatie voor de zorg die u nodig heeft. Deze zorg wordt geleverd door onze verzorgenden en verpleegkundigen. Zij komen vervolgens op afgesproken dagen bij u langs om de afgestemde zorg te verlenen.

Onze werkwijze

Onze collega’s zijn vakmensen met een goede opleiding en ervaring. Ze werken in kleine, vaste teams, met ten minste één regisserend wijkverpleegkundige per team. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Samen met u en eventuele mantelzorgers kijken we welke zorg nodig is en op welke manier we die zorg het best kunnen organiseren. Daarbij is zelfredzaamheid één van de uitgangspunten. We werken daarbij nauw samen met andere professionals, zoals huisartsen en hulpverleners. Onze verpleegkundigen en verzorgenden werken volgens een zorgplan zodat u altijd weet waar u aan toe bent. U bent bij TSN altijd in goede handen.

Wat kost wijkverpleging van TSN?

Verzorging en verpleging thuis wordt vergoed vanuit uw basispakket van de zorgverzekering, u hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. TSN heeft voor het leveren van wijkverpleging met alle zorgverzekeraars contracten afgesloten.

Ontvangt u zorg thuis op basis van een WLZ-indicatie? Dan betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK (Centraal Administratie Kantoor). De hoogte van dit bedrag wordt door het CAK berekend op basis van uw inkomen.

Zorg aanvragen

Heeft u zorg nodig of wilt u zorg aanvragen voor iemand in uw omgeving? U kunt controleren of wij zorg leveren bij u in de buurt door uw postcode hieronder in te vullen. Is verpleging en verzorging van TSN bij u beschikbaar? Dan kunt u direct zorg aanvragen door op de groene button ‘direct zorg aanvragen’ te klikken en het formulier in te vullen.

We nemen op werkdagen (ma/vr tussen 08.00 en 17.00) binnen 4 uur contact op om uw aanvraag met u door te nemen. Onze wijkverpleegkundige komt vervolgens binnen 48 uur bij u thuis om gezamenlijk de beste verzorging en verpleging te bespreken (intakegesprek).

Heeft u met spoed zorg nodig? Dan vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen met telefoonnummer 0900-8615. Hierop zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Wijkverpleging volgens TSN

  • Geen wachtlijst
  • 24/7 bereikbaar
  • Specialistische zorg
  • Nachtzorg
  • Eigen personenalarmeringsdienst
  • Mantelzorgondersteuning

Waarderingen historie

2022
9.3
357 waarderingen
2021
9.1
754 waarderingen
2020
9.1
469 waarderingen
2019
9.0
165 waarderingen
2018
8.8
94 waarderingen
2017
8.7
48 waarderingen
2016
8.3
118 waarderingen
2015
10
1 waardering

Locaties

Er vallen 84 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Logo icon Wijkverpleging TSN Thuiszorg, Assen en omgeving - Assen
TSN Thuiszorg, Assen en omgeving

Wijkverpleging

Locatie

Assen

9.2

30 waarderingen

Logo icon Wijkverpleging TSN Thuiszorg, Eemsmond Oost - Uithuizermeeden
TSN Thuiszorg, Eemsmond Oost

Wijkverpleging

Locatie

Uithuizermeeden

9.3

29 waarderingen

Logo icon Wijkverpleging TSN Thuiszorg, Emmen - Emmen
TSN Thuiszorg, Emmen

Wijkverpleging

Locatie

Emmen

9.2

30 waarderingen

Bekijk alle locaties

Handige links

Wijkverpleging van TSN

Socials