Informatie over
Waardering van Verpleegtechnisch team Vrolijk - Amstelveen op 14 februari 2023
Aandoening / behandeling
Maagkanker
Toelichting
Ik was al bekend met een instantie in de thuiszorg (2010), en kreeg in 2022 wederom weer thuiszorg aangereikt. Een nieuwe thuiszorg met de naam Team Vrolijk. De thuiszorg die ik kreeg in 2010 was goed en vriendelijk. Nu ik te maken heb gehad met de dames van Team Vrolijk, moet ik bekennen, dat die zorg geven van een zeer bijzonder hoog niveau. Niet alleen de zorg voor mij als patiënt maar ook de nodige aandacht voor mijn vrouw die werd gegeven was perfect. De 3 dames waar ik mee te maken had zijn geweldig. Mocht ik ooit weer thuiszorg nodig hebben .... dan wil ik graag weer met Team Vrolijk in zee gaan. Ik maak een diepe buiging voor de dames van Team Vrolijk.
De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.
Nieuwe zorgaanbieder?
Nog niet op deze site? Meld u nu aan!
Aanmelden
Reageren en contact opnemen
Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verpleegtechnisch team Vrolijk? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.