Naar de navigatie Naar de inhoud

Verpleegtechnisch team Vrolijk

Wijkverpleging

9
.8

uit 29 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Waardering van Verpleegtechnisch team Vrolijk - Amstelveen op 21 mei 2021

Vast team

10

Afspraken

10

Luisteren

10

Passende zorg en ondersteuning

N.v.t.

Aandacht

10

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Herkennen veranderingen

N.v.t.

Omgaan met aandoening

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Hoofd-halstumoren

Toelichting

Om ontslagen te kunnen worden uit het AVL moest er dagelijkse thuiswondzorg geregeld zijn. Team Vrolijk werd ingezet. Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak bij de zorgverleners en gaf de verzorging vol vertrouwen aan hen over. Zo was het belangrijk dat ik de wond spoelde voordat die weer behandeld werd. Door goede telefonische afstemming verliep dat perfect. Ook was het belangrijk de genezing zodanig goed te laten verlopen dat de planning van de bestraling kon worden gehaald. Daar hebben ze, met succes, hun absolute en zorgvuldige best voor gedaan. Ook werden de afspraken op mijn bestralingsrooster afgestemd. Kortom, ik was blij met het Team, vandaar mijn, terecht, hoge waardering.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verpleegtechnisch team Vrolijk? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.