Naar de navigatie Naar de inhoud

Verpleegzorg Nicole

Wijkverpleging

9
.6

uit 34 waarderingen

Informatie over

Waardering van Verpleegzorg Nicole - Capelle aan den IJssel op 16 april 2021

Vast team

10

Afspraken

10

Luisteren

10

Passende zorg en ondersteuning

10

Aandacht

10

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Herkennen veranderingen

10

Omgaan met aandoening

10

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

Na jaren lang niet geweten te hebben wat ik heb is er een dokter die eindelijk de diagnose “ziekte van Addison” heeft gekoppeld aan mijn symptomen. De verpleegkundige van Thuiszorg Nicole houden zich aan de gemaakte afspraken en geven eventueel door als zij wat later of eerder dan afgesproken komen. De verpleging gaat altijd in samenspraak. Ik krijg veel informatie over mijn aandoening en de verpleging heeft veel kleine tips hoe ik mijn aandoening kan aanpassen in mijn leven. Door de goede communicatie is er nooit spraken van miscommunicatie. De verpleging heeft aandacht voor de door mij aangegeven problemen en neemt dit erg serieus. De gezamenlijke besluitvorming vind ik er fijn en er is altijd een gezellige sfeer met de verpleging.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verpleegzorg Nicole? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.