Naar de navigatie Naar de inhoud

Verpleegzorg Nicole

Wijkverpleging

9
.6

uit 34 waarderingen

Informatie over

Waardering van Verpleegzorg Nicole - Capelle aan den IJssel op 11 januari 2022

Vast team

10

Afspraken

9

Luisteren

10

Passende zorg en ondersteuning

8

Aandacht

10

Bejegening

10

Deskundigheid

10

Herkennen veranderingen

9

Omgaan met aandoening

9

Aandoening / behandeling

Diabetes

Toelichting

Nicoline van Verpleegzorg Nicole heeft mij direct geholpen voor een tijdje toen ik met spoed zorg nodig had bij het inregelen van mijn bloedsuiker door een totaal uit de hand geschoten Diabetes Mellitus. Zij hield rekening met mijn (levens)wensen, maar gaf ook duidelijk van te voren aan waar zij wel en niet voor stond vanwege geloofsovertuiging. Dat heeft totaal niet in de weg gestaan voor een zeer deskundige wijkverpleegkundige, die ook buiten de vaste 'kantoortijden' zelfs contact met mij opnam als ze het niet helemaal vertrouwde. Verder hielp zij mij ook met een enorme stapel aan formulieren die ik nodig had om mij door een andere instantie met insuline te kunnen laten prikken. Ook gaf zij mij advies hoe en wat in het ziekenhuis te vragen en was zij voor mij de spil tussen de huisarts, diabetesverpleegkundige en de verpleegkundige coach van de instantie die mij nu prikt, zodat heel veel extra werk bespaard kon blijven. Deskundig advies & zorg, met aandacht en zorg voor de cliënt!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Verpleegzorg Nicole? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.