Naar de navigatie Naar de inhoud

Viattence, Thuiszorg Heerde

Wijkverpleging

8
.4

uit 43 waarderingen

Informatie over

Over Viattence, Thuiszorg Heerde

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Wij hebben veel kennis op het gebied van ouderen met geheugenproblematiek, veelal in de vorm van dementie.

U ontvangt van ons de zorg en ondersteuning die u wenst, thuis of binnen een van de Viattence locaties in WezepHeerdeEpe of Vaassen.

Wij hebben met de gemeenten van deze woonplaatsen afspraken gemaakt en kunnen u dus ook Wmo zorg en ondersteuning van Viattence Thuiszorg thuis bieden. Daarnaast hebben wij wijkverpleegkundigen en behandelaars in dienst die ook bij u thuis komen.

U kent ons wellicht van onze locaties WendhorstKorteslagDe KlaarbeekDe Nieuwe AntoniehofDe Speulbrink en TurfhorstWeidebeek of Veldheem.

Viatttence Thuiszorg

Uw eigen huis is bekend terrein. U voelt zich er veilig en vertrouwd en u hebt er een verleden. Het is uw thuis. Daar wilt u alles het liefst zelf blijven onderhouden. U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Viattence Thuiszorg helpt u graag die wens te realiseren.

Soms doen zich situaties voor waarbij het tijdelijk of blijvend niet meer lukt om alle huishoudelijke of verzorgende activiteiten zelf volledig te blijven doen. Doe dan een beroep op Viattence Thuiszorg.

De zorg en ondersteuning die u wenst

Uw vraag bepaalt onze zorg. U wilt graag zolang mogelijk de regie over uw eigen leven zelf in handen houden. Daarom bieden wij u zorg op een wijze die bij u past. Wij houden rekening met iedere geloofsovertuiging of levensovertuiging en passen onze zorg en dienstverlening daarbij aan. Daarnaast stemmen we veel zaken af met u en uw familieleden en mantelzorgers. Zij kennen u het best en wij willen u graag zo goed mogelijk leren kennen. Alleen dan kunnen wij de zorg verlenen die het best bij u past.

Deskundig en van hoge kwaliteit

U bent verzekerd van goede zorg. Viattence heeft eigen kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld voor al haar zorg, dus ook voor de Thuiszorg. Dit vertelt dat wij aan alle regelgeving en kwaliteitseisen voldoen en steeds voldoende opgeleide en ervaren medewerkers inzetten. Bovendien vragen wij onze cliënten regelmatig wat zij van onze kwaliteit van zorg en ondersteuning vinden. Dat kunt u aangeven door een waardering te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

Van lichte tot zwaardere zorg thuis

Viattence levert de volgende soorten Thuiszorg:

 

Bekijk onze Viattence Thuiszorgbrochure voor meer informatie.

Waarderingen historie

2024
8.9
4 waarderingen
2023
8.6
5 waarderingen
2022
8.5
18 waarderingen
2021
8.5
3 waarderingen
2020
8.2
18 waarderingen
2019
8.5
12 waarderingen
2018
8.4
14 waarderingen
2017
8.1
24 waarderingen
2016
8.2
42 waarderingen
2015
9.1
5 waarderingen
2014
9.0
4 waarderingen

Recente waarderingen

29 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

De thuiszorg van Viattence bevalt mijn moeder goed. De lijntjes zijn kort en er wordt snel geschakeld, als dat nodig is. Ook als mantelzorger van mijn moeder, heb ik zeer goede ervaringen met...

Telefoonnummer E-mailadres

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Heerde - Heerde

Goedendag, Wat fijn om te horen dat u de zorg voor uw moeder als o goed ervaart, ook vanuit uw perspectief als mantelzorger....

8.8
Lees meer
28 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

De zorg door Viattence voelt voor mijn moeder als een warm bad en een fijn en veilig vangnet om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Telefoonnummer E-mailadres

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Heerde - Heerde

Goedendag, Wat fijn om te horen dat de zorg voor uw moeder zo goed bevalt. We helpen haar graag (samen met u en andere...

9.7
Lees meer
28 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden, alleen communicatie zou af en toe beter kunnen met mantelzorger.

Telefoonnummer E-mailadres

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Heerde - Heerde

Goedendag, Dank u wel voor het schrijven van deze waardering, en goed dat u ons dit aandachtpunt meegeeft. We delen het met...

8.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials