Naar de navigatie Naar de inhoud

Viattence, Thuiszorg Wezep

Wijkverpleging

8
.6

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Viattence, Thuiszorg Wezep

Viattence is de specialist op het gebied van ouderenzorg op de Veluwe tussen Zwolle en Apeldoorn. Wij hebben veel kennis op het gebied van ouderen met geheugenproblematiek, veelal in de vorm van dementie.

U ontvangt van ons de zorg en ondersteuning die u wenst, thuis of binnen een van de Viattence locaties in WezepHeerdeEpe of Vaassen.

Wij hebben met de gemeenten van deze woonplaatsen afspraken gemaakt en kunnen u dus ook Wmo zorg en ondersteuning van Viattence Thuiszorg thuis bieden. Daarnaast hebben wij wijkverpleegkundigen en behandelaars in dienst die ook bij u thuis komen.

U kent ons wellicht van onze locaties WendhorstKorteslagDe KlaarbeekDe Nieuwe AntoniehofDe Speulbrink en TurfhorstWeidebeek of Veldheem.

Viatttence Thuiszorg

Uw eigen huis is bekend terrein. U voelt zich er veilig en vertrouwd en u hebt er een verleden. Het is uw thuis. Daar wilt u alles het liefst zelf blijven onderhouden. U wilt zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Viattence Thuiszorg helpt u graag die wens te realiseren.

Soms doen zich situaties voor waarbij het tijdelijk of blijvend niet meer lukt om alle huishoudelijke of verzorgende activiteiten zelf volledig te blijven doen. Doe dan een beroep op Viattence Thuiszorg.

De zorg en ondersteuning die u wenst

Uw vraag bepaalt onze zorg. U wilt graag zolang mogelijk de regie over uw eigen leven zelf in handen houden. Daarom bieden wij u zorg op een wijze die bij u past. Wij houden rekening met iedere geloofsovertuiging of levensovertuiging en passen onze zorg en dienstverlening daarbij aan. Daarnaast stemmen we veel zaken af met u en uw familieleden en mantelzorgers. Zij kennen u het best en wij willen u graag zo goed mogelijk leren kennen. Alleen dan kunnen wij de zorg verlenen die het best bij u past.

Deskundig en van hoge kwaliteit

U bent verzekerd van goede zorg. Viattence heeft eigen kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld voor al haar zorg, dus ook voor de Thuiszorg. Dit vertelt dat wij aan alle regelgeving en kwaliteitseisen voldoen en steeds voldoende opgeleide en ervaren medewerkers inzetten. Bovendien vragen wij onze cliënten regelmatig wat zij van onze kwaliteit van zorg en ondersteuning vinden. Dat kunt u aangeven door een waardering te plaatsen op Zorgkaart Nederland.

Van lichte tot zwaardere zorg thuis

Viattence levert de volgende soorten Thuiszorg:

 

Bekijk onze Viattence Thuiszorgbrochure voor meer informatie.

Waarderingen historie

2023
8.3
4 waarderingen
2022
9.6
3 waarderingen
2021
8.6
3 waarderingen
2020
8.1
4 waarderingen
2019
8.7
4 waarderingen
2018
8.0
4 waarderingen
2017
7.7
12 waarderingen
2016
8.4
16 waarderingen
2015
8.1
8 waarderingen

Recente waarderingen

15 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Mediquest

Wat kan beter: planning; Ik ben tevreden over: zorg isprima

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Wezep - Wezep

Beste mevrouw/meneer, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze zorg. Uw feedback motiveert ons om continu te streven...

7.7
Lees meer
15 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Mediquest

Wat kan beter: communicatie; Ik ben tevreden over: aandacht zeer tevreden

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Wezep - Wezep

Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor uw waardering. Wij hechten veel waarde aan uw mening, want zo kunnen wij de kwaliteit van...

8.1
Lees meer
9 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via Mediquest

Wat kan beter: meer geld meer zorg te weinig zorgverleners; Ik ben tevreden over: vriendelijk correct zorg is goed

Reactie van/namens Viattence, Thuiszorg Wezep - Wezep

Beste meneer/mevrouw, Hartelijk bedankt voor uw waardering. Uw mening is belangrijk, omdat het ons helpt de kwaliteit van zorg...

7.9
Lees meer
Bekijk alle waarderingen

Socials