Naar de navigatie Naar de inhoud

Vierstroom Zorg Thuis, Wijkteam Nieuwerkerk aan den IJssel Zuidplas

Wijkverpleging

8
.6

uit 31 waarderingen

Waardering van Vierstroom Zorg Thuis, Wijkteam Nieuwerkerk aan den IJssel Zuidplas - Nieuwerkerk aan den IJssel op 8 april 2022

Vast team

9

Afspraken

8

Luisteren

10

Passende zorg en ondersteuning

9

Aandacht

10

Bejegening

9

Deskundigheid

10

Herkennen veranderingen

10

Omgaan met aandoening

8

Aandoening / behandeling

MS

Toelichting

De zorgverlening van dit team is vanuit het oogpunt van mijn man zeer goed geweest. Zorgverleners waren professioneel, sociaal en zeer deskundig en geduldig.

Reactie van/namens Wijkverpleging Vierstroom Zorg Thuis, Wijkteam Nieuwerkerk aan den IJssel Zuidplas - Nieuwerkerk aan den IJssel

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de zorg die wij hebben verleend aan uw man. Het is fijn dat u onze zorg als professioneel en deskundig hebt ervaren, daardoor kunnen we op een goede manier zorg verlenen.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vierstroom Zorg Thuis, Wijkteam Nieuwerkerk aan den IJssel Zuidplas? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.