Naar de navigatie Naar de inhoud

Zorggroep Amsterdam Oost, Verpleegzorg Thuis

Wijkverpleging

7
.7

uit 11 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Informatie over

Over Zorggroep Amsterdam Oost, Verpleegzorg Thuis

Er kan een moment komen dat de hulp van de thuiszorg of de mensen om u heen niet meer voldoende is om veilig en prettig thuis te wonen. Verpleegzorg Thuis is een dienst waarbij verschillende vormen van ondersteuning gecombineerd worden. Naast verpleging en verzorging is er ruimte om te helpen in het huishouden en iets leuks te doen. De invulling van de ondersteuning verschilt per persoon.

Mogelijkheden voor ondersteuning

Iedereen heeft een eigen manier van leven en houdt die graag zoveel mogelijk in stand. Samen met de mensen om u heen en in de buurt, ondersteunt het team van Verpleegzorg Thuis bij wat u wil blijven doen. Dingen die niet meer lukken, kunnen wij van u overnemen. U kunt hierbij denken aan maaltijdservice, samen wandelen naar de bibliotheek, stofzuigen of een activiteit doen met een van de kunstenaars die betrokken zijn bij Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO).

Klein team

U wordt ondersteund door een flexibel team van zorg- en welzijnsmedewerkers. De coördinator regelt dat u dagelijks de juiste ondersteuning krijgt die past binnen de indicatie. Dit betekent dat u en uw mantelzorger ontlast worden van het regelwerk. Uw welzijn staat voorop en wij komen graag zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet.

Aanvragen Verpleegzorg Thuis

Verpleegzorg Thuis valt onder de Wet langdurige zorg (Wlz). Dit betekent dat u hiervoor een indicatiestelling nodig heeft van het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) en een eigen bijdrage betaalt. Meer informatie: www.ciz.nl/aanvraag-doen of 088 789 1000. Wij helpen u graag bij het aanvragen van de indicatie.

Contact

Het team Verpleegzorg Thuis is beschikbaar voor bewoners van Watergraafsmeer en Zeeburg. Bel of mail ons gerust. Wij zijn u graag van dienst. 

Watergraafsmeer (Amsteldorp/Betondorp/Park de Meer)T 020 462 33 00E verpleegzorgthuis@zgao.nlZeeburg (Indische Buurt/Oostelijk havengebied)T 020 341 29 73E verpleegzorgthuisflevo@zgao.nl 

Bekijk de folder

 

Waarderingen historie

2023
7.7
11 waarderingen

Recente waarderingen

27 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Gaat goed: Ze zijn heel lief en gaan heel lief met hem om. Kan beter: Ze komen niet altijd op tijd.

8.2
Lees meer
27 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

De zorg is goed, de werkzaamheden zijn heel consequent.

7.9
Lees meer
24 november 2023 - Geplaatst door de redactie
via ZorgDNA

Ze zorgen goed voor haar.

7.6
Lees meer
Bekijk alle waarderingen