Naar de navigatie Naar de inhoud

ZorgSaam Thuiszorg

Organisatie

8
.6

uit 960 waarderingen

Over ZorgSaam Thuiszorg

Vetrouwd thuis met onze steun!

Heeft u thuiszorg nodig? Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname of als het thuis (even) niet meer zelfstandig gaat. ZorgSaam Thuiszorg biedt zorg en hulp. ZorgSaam heeft 26 wijkteams in heel Zeeuws-Vlaanderen. Altijd is er een team in uw buurt. Dat is vertrouwd thuis wonen met onze steun. 

Waar u ook woont in Zeeuws-Vlaanderen: in de stad, in een dorp of in de polder... u kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld wassen en aankleden, douchen, steunkousen aan- en uitdoen, oogdruppelen, controle op medicijninname en wondverzorging. En we bieden specialistische zorg, zoals sondevoeding, infuustherapie en chemo- of pijnpomp. Onze verzorgenden en verpleegkundigen staan 24/7 voor u klaar, ook bij acute situaties ’s nachts. 

We werken nauw samen met uw huisarts en de assistentes. We doen overigens meer dan alleen verpleging en verzorging bij u thuis. We bieden ook huishoudelijke verzorging, thuisbegeleiding, nachtzorg en personenalarmering aan. Ook houden onze wijkverpleegkundigen zich bezig met preventie in de wijk, met als doel dat u zo gezond en veilig mogelijk door het leven gaat.

Afspraak maken
Bel ons voor een afspraak. De wijkverpleegkundige komt bij u langs voor een intakegesprek. Samen met u spreken we af welke zorg er nodig is en wanneer. Indien nodig kunnen we de zorg dezelfde dag nog opstarten. We houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen, zoals tijdstip van zorg. Alle handelingen nemen we van u over als u of uw mantelzorger dit niet meer (zelf) kan.

Onze telefoonnummers

  • Woont u in de gemeente Terneuzen? Bel dan naar tel: 0115 - 674500
  • Woont u in de gemeente Hulst? Bel dan naar tel: 0114 - 383500
  • Woont u in de gemeente Sluis? Bel dan naar tel: 0117 - 456500

 

Meer informatie

ZorgSaam Thuis- en Ouderenzorg maakt samen met Ziekenhuis en Zorgsupport onderdeel uit van de ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen. Kijk voor meer informatie over ZorgSaam Thuiszorg op www.zorgsaam.org/thuiszorg.

Waarderingen historie

2022
8.4
225 waarderingen
2021
8.6
256 waarderingen
2020
8.6
217 waarderingen
2019
8.5
238 waarderingen
2018
8.5
165 waarderingen
2017
7.4
5 waarderingen

Locaties

Er vallen 25 locaties onder deze organisatie, waaronder:

Logo icon Wijkverpleging ZorgSaam Thuiszorg, wijkteam Axel Zuid - Axel
ZorgSaam Thuiszorg, wijkteam Axel Zuid

Wijkverpleging

Locatie

Axel

8.5

35 waarderingen

Logo icon Wijkverpleging ZorgSaam Thuiszorg, wijkteam Burght - Oostburg
ZorgSaam Thuiszorg, wijkteam Burght

Wijkverpleging

Locatie

Oostburg

8.4

16 waarderingen

Logo icon Wijkverpleging ZorgSaam Thuiszorg, wijkteam Goedertijt/Hooge Platen - Breskens
8.7

29 waarderingen

Bekijk alle locaties

Twitter ZorgSaam Thuiszorg

ZorgSaam RT @pottelberge: Op 17 november 2021 is het Wereld COPD dag. De afdeling longgeneeskunde van @ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen participeert actie…
ZorgSaam RT @TUAWest1: Hoe krijgen we meer mensen richting zorg en techniek? Daarover denken Luc Evens (@TISMBREE) en de grootste zorgaanbieder in…
ZorgSaam RT @ZVacaturebank: #vacatures #zeeland Operationeel leidinggevende Snijdende zorg Kliniek, ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen in Wieling…
Bezoek Twitter pagina

Handige links

ZorgSaam Thuiszorg

Socials