Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonlocatie Mandarijnenstraat

Zorg voor mensen met een beperking

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over Cordaan, Woonlocatie Mandarijnenstraat

Mandarijnenstraat

Luxe appartementen in Noord
De Mandarijnenstraat is een woonlocatie in Tuindorp Oostzaan, het is een mooi gebouw waar de appartementen rond een binnenplein zijn gebouwd. U kunt in de Mandarijnenstraat wonen als u ouder bent dan 18 jaar en als u zelfstandig bent en in staat bent uzelf goed te verzorgen.

Wonen in de Mandarijnenstraat
U heeft een eigen appartement met één of twee kamers en met een eigen keukentje. U deelt de voordeur, douche en toilet met een medebewoner. De appartementen zijn licht, hebben een ruim uitzicht en liggen aan een gezamenlijke galerij.

Er is overdag begeleiding aanwezig, in de nacht komt begeleiding verschillende malen langs of kunt u begeleiding bellen. Overdag gaat u naar uw werk of dagbesteding, in het steunpunt kunt u eten, medebewoners ontmoeten, televisie kijken of een spelletje spelen, hier zijn tijden over afgesproken.

Persoonlijke begeleiding
Een persoonlijk begeleider helpt u bij woonzaken. U kunt ook begeleiding krijgen bij het onderhouden van sociale contacten of het vinden van werk. De afspraken die u samen maakt met de begeleiding worden vastgelegd in uw individuele begeleidingsplan. U houdt zelf de regie over uw leven. Begeleiding helpt of vult aan waar het nodig is.

De omgeving
De Mandarijnenstraat ligt in Tuindorp Oostzaan, een groene buurt in Amsterdam Noord. Er is veel water in de buurt. Op loopafstand bevindt zich winkelcentrum Molenwijk, daar zijn diverse winkels en een bibliotheek.

Wooncentrum De Werf is dichtbij, hier is een kinderboederij, een restaurant en een zwembad. Op fietsafstand ligt de NDSM werf aan het IJ, met restaurantjes, festivals en rommelmarkten. U kunt van daaruit ook met de pont naar het Centraal Station.

Voor de familie
Als familielid bent u ook van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten. U kunt ook een hapje mee eten.

 

Waarderingen historie

2018
8.0
13 waarderingen

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Cordaan, Woonlocatie Mandarijnenstraat te Amsterdam te plaatsen: Waarderen