Naar de navigatie Naar de inhoud

Gemiva-SVG Groep, Woonlocatie en Crisisopvang De Hooghe Dyck

Wonen voor mensen met een beperking

8
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Gemiva-SVG Groep, Woonlocatie en Crisisopvang De Hooghe Dyck - Sliedrecht op 22 maart 2018 Interview

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

8

Deskundigheid

9

Informatie

7

Herkennen veranderingen

8

Passende zorg en ondersteuning

8

Vast team

8

Luisteren

8

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Overige aandoeningen

Toelichting

Afspraken worden gemaakt in overleg met de persoonlijk begeleider, bewoner en vertegenwoordiger. Afspraken worden goed nagekomen. Ik heb veel bewondering voor de begeleiding. Mijn familielid wordt met veel liefde, zorg en aandacht begeleid en begeleiding houdt goed rekening met de beperking. Er is veel kennis over de beperking. Als er bijzonderheden zijn worden wij geïnformeerd. Soms moet ik weleens achter iets aan bellen. Mijn familielid wordt goed in de gaten gehouden hoe het gaat. Vanwege de beperking is het soms lastig, maar begeleiding probeert het zo aangenaam mogelijk te maken. Dat wil niet zeggen dat het altijd goed gaat, vanwege het gedrag. Begeleiding doet alles dat binnen hun mogelijkheden ligt om mijn familielid de passende zorg en ondersteuning te geven. Ook humor is hierin een middel. De persoonlijk begeleiders zijn de afgelopen jaren vaste personen en dat is voor mijn familielid heel belangrijk want deze vertrouwd mijn familielid en dat biedt veiligheid, structuur en duidelijkheid. Er werkt een prettig team in een goede sfeer. Mijn familielid heeft een eigen appartement met badkamer en keuken. Ik ben erg tevreden en ben heel blij dat mijn familielid op deze locatie een thuis heeft gevonden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Gemiva-SVG Groep, Woonlocatie en Crisisopvang De Hooghe Dyck? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.