Naar de navigatie Naar de inhoud

Cordaan, Woonlocatie Senecastraat

Zorg voor mensen met een beperking

-

Er zijn nog geen waarderingen.

Over Cordaan, Woonlocatie Senecastraat

De Senecastraat

Gezellig groepswonen in Nieuw-West

Locatie de  Senecastraat is een huis voor mensen met een verstandelijke beperking in Nieuw-West, een rustige buurt om te wonen. Er zijn twee woongroepen, op iedere woongroep wonen 8 bewoners en beide woonhuizen hebben een heerlijke tuin. Op deze behandellocatie wonen mensen met een lichte of matig verstandelijke beperking.

Wonen in de Senecastraat
U heeft een eigen ruime zit-slaapkamer met een wastafel, aansluiting voor uw televisie, magnetron en koelkast. U woont hier samen met 7 andere bewoners en deelt de sfeervolle woonkamer en de gezamenlijke grote keuken. U beschikt niet over een eigen badkamer met douche en toilet, deze deelt u met ongeveer 2 andere bewoners.
Op de locatie wordt in de keuken vers gekookt en er worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd.

Persoonlijke begeleiding
Iedere bewoner heeft een eigen Persoonlijk Begeleider en woonbegeleider die fungeren als eerste aanspreekpunt. We bieden 24 uurs zorg wat betekent dat er 24 uur per dag iemand op de locatie is. We begeleiden u op alle gebieden waar u hulp bij nodig hebt, bij het vinden en behouden van werk of dagbesteding, tot de schoonmaak van uw kamer, het onderhouden van sociale contacten of andere begeleidingsvragen en zorgvragen. De afspraken die we samen maken worden vastgelegd in een individueel begeleidingsplan. U houdt zelf de regie over uw leven. Wij vullen aan waar het nodig is.

De omgeving
De Senecastraat ligt in Amsterdam West, voorheen Geuzenveld. Het is een heerlijk rustige buurt om te wonen met veel groen en veel gezinnen met kinderen.

De Sloterplas is maar een klein stukje lopen er zijn bankjes aan het water en u kunt hier heerlijk wandelen of fietsen. Meer natuur vindt u bij de kinderboerderij om de hoek.

Er zijn een paar kleine winkels in de buurt, op het Lambertus Zijlplein of Plein 40-45 vindt u meer winkels. 

 

Nog geen waarderingen

Help anderen kiezen door de eerste waardering over Cordaan, Woonlocatie Senecastraat te Amsterdam te plaatsen: Waarderen