Naar de navigatie Naar de inhoud

Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden

Verpleeghuis en verzorgingshuis

5
.8

uit 13 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Waardering van Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden - Wolfheze op 12 juni 2018 Interview

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

5

Verpleging

7

Omgang medewerkers

9

Kwaliteit van leven

9

Luisteren

7

Accommodatie

10

Toelichting

De medewerkers gaan heel goed met ons om. Ze worden heel goed getraind in hoe om te gaan met slechtzienden en blinde bewoners. Gemaakte afspraken worden gemakkelijk gewijzigd. Maar afspraken die buiten de deur plaatsvinden worden vanuit het huis wel goed ondersteund. Ik voel mij hier niet belemmerd. Alles is goed geregeld. De regels zijn juist zo dat ik mij hier veiliger voel dan in mijn vorige huis. Omdat ik in een aanleunwoning woon heb ik niet zoveel te maken met de zorg. Jammer is dat ik niet in aanmerking kom voor privehulp met vrijwilligers die in het huis komen. Zo kan ik nooit eens gaan fietsen met mijn tandem. Ik ben zeer enthousiast over het gebouw. Het is zeer goed aangepast voor onze doelgroep. De reorganisatie die nu gaande is zorgt voor veel onrust. Ik ben bang dat er dan straks alleen nog maar heel zieke mensen hier zullen wonen.

Reactie van/namens Verpleeghuis en verzorgingshuis Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden - Wolfheze

Hartelijk dank voor uw lovende woorden. Het is zeker niet zo dat we in de toekomst alleen nog maar verpleeghuiszorg kunnen bieden. We zijn juist met elkaar aan het nadenken over hoe we ook van betekenis kunnen blijven voor onze inleunclienten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.