Naar de navigatie Naar de inhoud

Deventer Ziekenhuis, locatie Deventer

Ziekenhuis

9
.1

uit 427 waarderingen

Waardering van Deventer Ziekenhuis, locatie Deventer - Deventer op 7 april 2015

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

8

Behandeling

6

Omgang medewerkers

8

Informatie

5

Luisteren

7

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Botaandoeningen

Specialisme

Orthopedie

Toelichting

De operatie ( standsverandering onderbeen) is goed uit gevoerd door Dr.Barnaart maar tijdens de operatie kwam m'n gevoel in de benen al terug en dat vond ik niet prettig,had wel meer verdoving mogen hebben. En ik vond de informatie die ik mee kreeg na huis van de afd. D2 erg weinig, niets over wat ik wel of niet mocht en geen informatie over wondverzorging. Ik begrijp dat daar veel stagiaires werken, misschien toch ook nog een laatste check van een verpleegkundige!

Reactie van/namens Ziekenhuis Deventer Ziekenhuis, locatie Deventer - Deventer

Goedemiddag
Allereerst hartelijk dank voor uw waardering.
Om uw verhaal nog beter te kunnen duiden, en na te gaan hoe onze zorg beter kan, zouden we het op prijs stellen als uw ervaring wilt bespreken met dr. Barnaart. Wil u daarvoor een afspraak maken via mw. Souiljee, via telefoonnummer 0570 - 53 51 55 ?


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Deventer Ziekenhuis, locatie Deventer? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.