Naar de navigatie Naar de inhoud

HMC Antoniushove

Medisch specialistische zorg

8
.1

uit 70 waarderingen

Waardering van HMC Antoniushove - Leidschendam op 11 juni 2021

Luisteren

5

Uitleg

8

Deskundigheid

5

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

5

Samenwerking

4

Behandeling

6

Aandoening / behandeling

Stenose

Specialisme

Neurochirurgie

Toelichting

Ondanks dat ik enkele keren heel duidelijk had aangegeven wat mijn medicatie is, bleek achteraf dat ik pijnstillers had gekregen die ik eigenlijk niet mocht hebben. Dat gaf nog een hele nasleep op de ontslagdag. Pas na veel heen en weer communicatie tussen de verschillende afdelingen kon ik vier uur later dan gepland met ontslag. Ook is vreemd dat ik geen contole-afspraak kreeg, ook niet nadat ik enkele keren had aangegeven nog veel pijn te hebben. De pijn werd afgedaan als 'normaal'. Ik ben op 1 maart jl. geopereerd en pas begin juni constateerde mijn eigen fysiotherapeut via een echo dat ik een bursitis bij mijn heup had. In principe hoefde ik volgens het HMC geen fysio na de operatie. Daar ben ik in mei toch op eigen initiatief naartoe gegaan met bovenstaand resultaat. In mijn opinie had de bursitis veel eerder gediagnosticeerd kunnen worden als er beter was geluisterd naar mijn klachten.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor HMC Antoniushove? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.