Naar de navigatie Naar de inhoud

Laurentius Ziekenhuis Roermond

Medisch specialistische zorg

9
.3

uit 512 waarderingen

Deze locatie levert ook Geestelijke gezondheidszorg.

Waardering van Laurentius Ziekenhuis Roermond - Roermond op 20 januari 2023

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Darmkanker

Specialisme

Maag-, Darm- en Leverziekten

Toelichting

Naar aanleiding van bevolkingsonderzoek darmkanker werd ik uitgenodigd voor een vervolgonderzoek (colonoscopie). Zowel het digitale inloggen als het voorgesprek verliep prima, mede door de vriendelijke uitleg van de medewerkster aan de balie van de afdeling. Het gesprek daarna met een verpleegkundige verliep ook uiterst vriendelijk en de uitleg was ook duidelijke. Er werd verwezen naar digitale informatie en daarnaast ontving ik een brochure tijdens het gesprek waarin alles nog eens duidelijk omschreven stond. Op de dag van het onderzoek verliep alles gedisciplineerd, vakkundig en bovenal zeer professioneel en vakkundig. Ook de uitleg die bij het onderzoek hoorde werd vriendelijk en duidelijk uitgelegd. Verder merk ik op dat elke medewerker, inclusief de vrijwilligers zeer vriendelijk waren. Als afsluiting van het onderzoek nog een keuzelunch, verzorgd door een vrijwilligster. Chapeau voor alle medewerkster op deze afdeling!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Laurentius Ziekenhuis Roermond? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.