Naar de navigatie Naar de inhoud

Meander Medisch Centrum, locatie Amersfoort

Ziekenhuis

8
.4

uit 433 waarderingen

Waardering van Meander Medisch Centrum, locatie Amersfoort - Amersfoort op 22 juli 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Longaandoeningen

Specialisme

Chirurgie (Heelkunde)

Toelichting

Op 15-06-2020 opgenomen voor het reven van mijn middenrif door Dr. Welvaart. Dit is een zeer prettige en menselijke chirurg. Door de verwijdering van mijn eerste rib een verlamming aan mijn linker diafragma. Voor de operatie kwam Dr. Welvaart nog even een praatje maken waardoor ik minder gestrest de operatie in ging. Ook de anesthesist was zeer prettig en gaf een goede uitleg. Na de operatie is Dr. Welvaart een aantal keren langs geweest om te kijken hoe het ging. Ik ben in verschillende grote ziekenhuizen geweest en had het idee dat ik een nummer was. Door Dr. Welvaart en zijn team en de verpleging heb ik dit nu niet in het Meander ervaren. Zeer menselijke opvang en vergelijkbaar met een klein ziekenhuis. Al met al een zeer prettig ziekenhuis en fijne specialisten en verpleging. Ik kan dit ziekenhuis bij iedereen aanraden.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Meander Medisch Centrum, locatie Amersfoort? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.