Naar de navigatie Naar de inhoud

Reinier de Graaf Ziekenhuis

Ziekenhuis

8
.0

uit 117 waarderingen

Waardering van Reinier de Graaf Ziekenhuis - Delft op 17 juni 2022

Luisteren

7

Uitleg

5

Deskundigheid

6

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

5

Specialisme

Longziekten en tuberculose

Toelichting

Helaas is de zorg bij opnames voor gehandicapten zeer slecht gesteld. Hier schrik ik nog steeds van daar ik de afgelopen tien jaar drie keer bent opgenomen en zie dat de situatie eerder verslechterd dan dat het beter gaat. Simpele voorzieningen voor gehandicapten zijn zeer beperkt. Voorbeeld: vier jaar geleden had men vd bedden waarbij je de beschikking had om de afstandsbediening vh bed in je hand kon houden en zo het bed kon bedienen. Nu vier jaar later, andere bedden waarbij de afstandsbediening vh bed aan het rek vastzit en niet meer kan worden ontkoppeld om deze bij de hand te houden. Dit betekent dat je niet meer zelfstandig het bed kan bedienen en genoodzaakt bent om iedere keer het zorgpersoneel te moeten inschakelen. Dit is ontzettend jammer daar de gehandicapte op die manier meer afhankelijk wordt vh zorgpersoneel terwijl het zorgpersoneel hun best doen en de tijd liever en/of beter ergens anders had/kan benutten wat van zeer belang is.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Reinier de Graaf Ziekenhuis? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.