Naar de navigatie Naar de inhoud

Sint MaartensKinderkliniek Boxmeer - Sint Maartenskliniek

Medisch specialistische zorg

9
.5

uit 14 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Sint MaartensKinderkliniek Boxmeer - Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is een ziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging. U kunt in Nijmegen, Woerden en Boxmeer terecht voor behandeling van eenvoudige tot zeer complexe aandoeningen op het gebied van orthopedie, reumatologie en revalidatiegeneeskunde.

Van veelvoorkomend tot complex De Sint Maartenskliniek staat bekend om zijn aanpak van complexe aandoeningen, maar u kunt er net zo goed terecht voor veel voorkomende klachten of blessures. Per jaar worden er 60.000 mensen bij de Sint Maartenskliniek behandeld, uit de regio Nijmegen, Woerden en Boxmeer, maar voor een groot deel ook uit de rest van Nederland.

Voor orthopedische zorg De orthopediecentra voeren jaarlijks onder meer 1500 heupoperaties, 750 wervelkolomoperaties en 2500 knieoperaties uit. Hieronder vallen ook complexe ingrepen, zoals een knierevisie of scolioseoperatie.

Voor reumapatiënten De reumacentra in Nijmegen, Woerden, Boxmeer, Panningen en Geldrop behandelen jaarlijks 16.000 reumapatiënten. Het gaat daarbij om het bestrijden van reumatische ziekten, maar ook om het leren omgaan met de gevolgen van de ziekte in de woon-, leef- en werksituatie.

Voor mensen die revalideren In het revalidatiecentrum in Nijmegen revalideren gemiddeld zo’n 500 volwassenen na een ongeluk, hersenaandoening of een amputatie. Bij de peuter- en kinderrevalidatie revalideren  kinderen met een stoornis aan het houdings- en bewegingssysteem of het zenuwstelsel. Het doel is deze mensen te leren al hun mogelijkheden te benutten zodat ze zo goed mogelijk kunnen functioneren in de maatschappij.

Voor kinderen Kinderen met een orthopedische aandoening of reuma kunnen voor behandeling terecht in onze Sint MaartensKinderkliniek in Boxmeer. Ook voor poliklinisch advies van de revalidatiearts kun je in de kinderkliniek terecht. Voordeel daarvan is dat de kinderorthopeed en/of de kinderreumatoloog kunnen aanschuiven als dat nodig is. Kom je bij ons voor een uitgebreidere revalidatiebehandeling, dan gebeurt dit in onze kliniek in Nijmegen. De Sint MaartensKinderkliniek is gevestigd in het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer. We werken daar samen met de kinderafdeling van dit ziekenhuis. Daarnaast werken we voor orthopedische ingrepen intensief samen met de kinderorthopeden en anesthesiologen van het Radboudumc.

.

Waarderingen historie

2022
9.6
4 waarderingen
2021
10
1 waardering
2020
9.2
3 waarderingen
2019
9.5
7 waarderingen
2018
9.7
4 waarderingen
2017
8.7
4 waarderingen

Recente waarderingen

13 september 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn zeer tevreden over de behandeling, en uitleg operatie, en ook naar de thuis situatie.

9.0
Lees meer
15 augustus 2022 - Geplaatst door de redactie

de behandeling was kort en goed naar mijn ervaring

9.4
Lees meer
10 juni 2022 - Geplaatst door de redactie

Ik ben doorgestuurd van orthopedie jbz naar st maartenskliniek in boxmeer. De orthopeed luisterde erg goed ,had aandacht en besprak alles goed door . Ze regelde gelijk de instrumenten maker en kon...

Bekijk alle waarderingen

Specialisten

Er zijn 6 specialisten werkzaam bij deze locatie, waaronder:

Kleuver, M. de

Beroep

Orthopeed

Specialisme

Kinderorthopedie

Zorginstelling

Sint MaartensKinderkliniek Boxmeer - Sint Maartenskliniek, Beugen
9.9

1 waardering

Horsting, P.P.

Beroep

Orthopeed

Specialisme

Kinderorthopedie

Zorginstelling

Sint MaartensKinderkliniek Boxmeer - Sint Maartenskliniek, Beugen
9.8

6 waarderingen

Klerk, L.W.L. de

Beroep

Orthopeed

Specialisme

Kinderorthopedie

Zorginstelling

Sint MaartensKinderkliniek Boxmeer - Sint Maartenskliniek, Beugen
9.8

5 waarderingen

Bekijk alle specialisten