Naar de navigatie Naar de inhoud

Ziekenhuis St Jansdal, locatie Harderwijk

Ziekenhuis

8
.9

uit 504 waarderingen

Waardering van Ziekenhuis St Jansdal, locatie Harderwijk - Harderwijk op 23 september 2022

Luisteren

10

Uitleg

9

Deskundigheid

9

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

9

Samenwerking

9

Behandeling

9

Aandoening / behandeling

Oogaandoeningen

Specialisme

Oogheelkunde

Toelichting

Betreft de afdeling oogheelkunde St Jansdal in het bijzonder mw. De Lint-Homan. Mw. De Lint nam altijd ruim de tijd voor de benodigde controles en/of behandelingen en gaf een goede, duidelijke en prettige uitleg aan mijn moeder, die nauwelijks kon praten door Afasie en dement was, en de begeleiding. Een uitleg die mijn moeder begreep. De voor- en nadelen van eventuele staarbehandeling al dan niet onder anesthesie zijn uitgebreid besproken. Destijds is gezamenlijk besloten om niets aan de staar te doen daar de nadelen niet opwogen tegen de voordelen. Verder werd de laatste keer direct een verklaring voor medisch vervoer verstrekt i.v.m. beperkte zicht. Ik kijk veel genoegen terug op de behandeling door de afdeling Oogheelkunde.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Ziekenhuis St Jansdal, locatie Harderwijk? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.