Naar de navigatie Naar de inhoud

Ziekenhuis St Jansdal, locatie Harderwijk

Ziekenhuis

8
.9
Adres
Wethouder Jansenlaan 90 3844 DG Harderwijk
Telefoon
0341-463911
Locatie
Deze locatie is onderdeel van Ziekenhuis St Jansdal

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering van Ziekenhuis St Jansdal, locatie Harderwijk - Harderwijk op 3 oktober 2021

Luisteren

2

Uitleg

6

Deskundigheid

5

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

N.v.t.

Samenwerking

3

Behandeling

N.v.t.

Specialisme

Spoedeisende hulp (SEH)

Toelichting

Ik kwam met mijn dochter van 1 jaar bij de spoedpost, omdat zij hoge koorts had en mogelijk een oorontsteking. De arts daar vroeg mij meerdere malen of ik gevaccineerd was tegen Corona, wat totaal niets met de afspraak te maken had. Ik gaf aan dat ik hem opdringerig vond en dat vaccinatie een eigen vrije keus is. Ik had hem niets gevraagd over vaccinatie, maar moest wel een verkoop praatje aanhoren. Ronduit onbeschoft, ik was hier nota bene voor mijn dochter. Ik had hem meerdere malen vriendelijk bedankt en dat ik mijn eigen keuze zou maken. Dit had niets te maken met het consult van mijn dochter en was zeer opdringerig en grensoverschrijdend.

Reactie van/namens Ziekenhuis Ziekenhuis St Jansdal, locatie Harderwijk - Harderwijk

Wat vervelend dat u deze ervaring heeft. Wij willen graag leren van ervaringen van patiënten en de zorg daar waar mogelijk verbeteren. Wij weten nu niet welke arts u getroffen heeft en of het iemand was van de spoedeisende hulp of de huisartsenpost. Daarom zouden wij het heel erg op prijs stellen wanneer u contact wilt opnemen met de onafhankelijke klachtenfunctionaris die aan het ziekenhuis verbonden is.
U kunt de klachtenfunctionaris bereiken via het mailadres klachten@stjansdal.nl . Als u uw telefoongegevens hierop achterlaat neemt de klachtenfunctionaris telefonisch contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.Met vriendelijke groet,


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Ziekenhuis St Jansdal, locatie Harderwijk? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.