Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Brabant Zuid-Oost

Overige zorg

8
.9

uit 17 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Brabant Zuid-Oost

Oost, west, thuis best voor senioren in de regio Brabant Zuid-Oost

Het is onze persoonlijke missie om te zorgen dat senioren langer en op een prettige manier thuis blijven wonen. Thuis staat voor meer dan alleen de woning, het is de plek waar je jezelf bent, geborgen en veilig voelt.

Anne Marie: ”Bij mijn vader hebben we ervaren welke impact het heeft als een senior het thuis verruilt voor een tehuis. Van zijn vertrouwde plek ging hij naar een andere omgeving met onbekenden. Ondanks dat mijn vader in de eigen woonplaats kon blijven, voelde hij zich ontheemd en alleen.Doordat wij vaste mensen vonden om hem aandacht te geven en leuke activiteiten te ondernemen, had mijn vader opeens ‘nieuwe vrienden’. Zij zorgden voor waardevolle geluksmomenten. Daarom vind ik het fijn dat we met de dienstverlening van Home Instead het mogelijk maken dat andere senioren, langer dan mijn vader, fijn thuis kunnen blijven wonen.”

Stephan: ”Het draait bij ons om ondersteuning met liefdevolle en persoonlijke aandacht. Samen met onze, speciaal geselecteerde en getrainde, CAREGivers maken wij het verschil in het leven van onze klanten met ondersteuning thuis vanuit het hart. Juist wanneer het even niet meer vanzelf gaat. De wensen van de senior en de mantelzorgers zijn voor ons het uitgangspunt van de dienstverlening.”

Home Instead maakt haar beloften al jarenlang waar in vele regio’s in Nederland. Al tienduizenden senioren hebben de dienstverlening mogen ervaren, waarbij CAREGivers met de klanten en mantelzorgers een waardevolle relatie hebben opgebouwd.

Onze dienstverlening bestaat uit; individuele begeleiding, praktische ondersteuning in en om het huis, hulp bij persoonlijke verzorging, samen koken, boodschappen doen en een goed gesprek. Hierbij wordt zorgvuldig bekeken welke wensen u heeft. Op basis daarvan zoeken we samen naar de passende CAREGiver. Wij bieden de ondersteuning zoals u wilt, wanneer u wilt en door wie u wilt. Vanaf 1 uur per week, tot 24 uur per dag. U kunt bij ons terecht vanuit de WMO, Wlz, Zvw en als particulier.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0495 633726 of stuur een e-mail naar info.brabantzo@homeinstead.nl

Onze thuisservice is beschikbaar in de gemeenten Helmond, Cranendonck, Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo, Someren, Asten en Deurne.

Stephan en Anne Marie van Bussel, Home Instead Brabant Zuid-Oost

Waarderingen historie

2024
9.1
8 waarderingen
2022
9.0
1 waardering
2021
8.8
4 waarderingen
2020
8.7
4 waarderingen

Recente waarderingen

10 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

Deze zorgverleners zijn deskundig en respectvol en warm. Mijn vader wil geen hulp maar is iedere keer dankbaar en goed geluimd als (in zijn woorden) de ene of de andere dame geweest zijn. Ze zijn er...

E-mailadres
6 mei 2024 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn tot nu toe heel tevreden over de zorg van Home Instead. Onze moeder krijgt alle aandacht, er wordt goed naar haar wensen geluisterd en ze luisteren liefdevol naar soms emotionele verhalen...

E-mailadres
9.0
Lees meer
15 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Er wordt nog al wat gemopperd op de zorg in Nederland. Maar sinds wij Home Instead voor onze moeder van 87 hebben ingeschakeld, weten wij dat het ook anders kan. Uitstekend zelfs! Home Instead komt 3...

E-mailadres
9.0
Lees meer
Bekijk alle waarderingen