Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Friesland Zuid Oost

Overige zorg

9
.8

uit 7 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Friesland Zuid Oost

U maakt de keuze, wij maken het verschil!

Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost

Wij leveren ondersteuning aan senioren en hun mantelzorgers in de gemeenten: Heerenveen, Opsterland, Smallingerland, Ooststellingwerf en Weststellingwerf.

Wij komen niet alleen voor zorg, wij komen voor u. Zodat u zo lang mogelijk op een prettige manier thuis kunt blijven wonen, juist wanneer dagelijkse dingen niet meer vanzelf gaan. Om u de ondersteuning te geven die u nodig heeft, gaan wij zorgvuldig op zoek naar de CAREGiver die het beste bij u past en om u geeft.

“De CAREGiver die bij u past”Een vast gezicht, op voor u geschikte momenten, voor ondersteuning aan u of uw mantelzorger dat is wat wij bieden. Hierbij kunt u onder andere denken aan: hulp bij persoonlijke verzorging, begeleiding of er gewoon zijn. Maar dat kan ook zijn samen boodschappen doen, koken en/of eten, een spelletje spelen of een goed gesprek. Hierbij vinden we het belangrijk om te kijken naar wat u wél kunt. En juist daarin zijn we flexibel.

“Denken in mogelijkheden”Wij zijn er voor u vanaf 1 uur per week tot 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Met onze professionele ervaring in de ziekenhuiszorg en bij zorgverzekeraars, alsook persoonlijke ervaring als mantelzorger, hebben wij een brede kijk op zorg die verder gaat waar reguliere zorg vaak eindigt. Dit is de reden dat wij met Home Instead Friesland Zuid-Oost zijn gestart, zodat u zich langer thuis kunt voelen in uw eigen huis.

“Ondersteuning voor u en uw naasten in uw vertrouwde omgeving”Graag denken wij met u mee hoe we u en uw naasten het beste kunnen ondersteunen en adviseren bij het regelen van goede zorg. 

U kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen waar en wanneer u maar wilt, dus ook ’s avonds of in het weekend.

“U bepaalt en houdt de regie”

 

Waarderingen historie

2023
9.8
1 waardering
2022
9.9
1 waardering
2021
9.7
4 waarderingen
2020
10
1 waardering

Recente waarderingen

18 oktober 2023 - Geplaatst door de redactie

In korte tijd is er een zorgteam samengesteld om ervoor te zorgen dat mijn vader niet alleen was met zijn pijn. Iedere Caregiver heeft met veel warmte en toewijding mogelijk gemaakt dat hij thuis kon...

9.8
Lees meer
5 mei 2022 - Geplaatst door de redactie

Wij zijn erg tevreden over de geleverde zorg, intake ging snel en ook de kennismaking verliep soepel. Mijn moeder werd met respect behandeld en er was een goede klik. Helaas ging mijn moeder snel...

E-mailadres
9.9
Lees meer
20 december 2021 - Geplaatst door de redactie

Home Instaed is een warm en vertrouwd bad geweest voor mijn moeder. Heel goed onderling contact en vlotte reacties. Nauwe samenwerking. Een dikke pluim voor zowel leiding als de verzorging!...

E-mailadres

Reactie van/namens Home Instead Thuisservice Friesland Zuid-Oost

Bedankt voor deze mooie woorden. We zijn blij dat jullie zo tevreden en dank dat we jullie hebben mogen ondersteunen.

9.3
Lees meer
Bekijk alle waarderingen