Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Hoorn

Overige zorg

9
.0

uit 12 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59
donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Hoorn

Bij ons gaat het om u!

Bij Home Instead Thuissservice Hoorn ondersteunen wij u, als senior, in de vertrouwde omgeving, waardoor u met veiligheid en geborgenheid thuis van het leven kan blijven genieten. Daarbij ligt de nadruk op de dingen die uw leven thuis zo fijn en vertrouwd maken. Uw eigen spullen, uw favoriete maaltijden, uw ritme van de dag. Wij komen op de momenten wanneer het u het beste uitkomt. Wij ondersteunen bij de dagelijkse bezigheden, zoals licht huishoudelijk werk of de was, samen tuinieren, koken en persoonlijke verzorging. Deze zorg thuis kunnen wij leveren vanuit de WLZ, WMO (gemeente), zorgverzekering en/of particulier. Onze CAREGivers (zorgverleners) tonen oprechte interesse in uw leven. Met hun ruime levenservaring en door uitgebreide training kunnen zij u ondersteunen in iedere situatie. U kiest zelf wanneer, door wie en hoe u ondersteuning wilt ontvangen. Vanaf 1 tot 24 uur per dag, 7 dagen per week.

“Wanneer ik met anderen praat over de Home Instead dienstverlening, merk ik vaak een opluchting: wat fijn dat deze mogelijkheid er is! Want bij wie klop je aan voor ondersteuning die met zorg én welbevinden te maken heeft? Bij Home Instead dus. Het is onze missie om voor elke klant de juiste CAREGiver te vinden. Iemand met wie het klikt, die u echt goed leert kennen en daar ook de tijd voor neemt. Doordat het steeds dezelfde persoon is, die bij u thuiskomt,” vertelt Marco Groffen. Bel gerust voor een vrijblijvende kennismaking, om samen te bespreken hoe uw ideale ondersteuning eruitziet. Wij zorgen ervoor dat u langer, veilig en vitaal thuis kunt blijven wonen, ook als het moeilijker wordt.

Wilt u meer weten over Home Instead? Neemt u gerust contact op of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin wij samen met u bekijken welke mogelijkheden er zijn. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0229 317 049 of stuur een email naar info.hoorn@homeinstead.nl.

Onze dienstverlening is beschikbaar in Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.

Marco Groffen, Home Instead Thuisservice Hoorn

Waarderingen historie

2024
8.4
1 waardering
2023
9.1
3 waarderingen
2022
9.1
8 waarderingen

Recente waarderingen

10 maart 2024 - Geplaatst door de redactie

Ze doen hun best om alles goed te laten verlopen in de planning. De hulpen waren aardig zorgzaam en met begrip voor de situatie

E-mailadres
8.4
Lees meer
3 augustus 2023 - Geplaatst door de redactie

Ingevuld door mantelzorger. Het stelde mij als mantelzorger in staat om zo nu en dan te ontzorgen Zeer tevreden over Home Instead

E-mailadres
9.0
Lees meer
19 juni 2023 - Geplaatst door de redactie

Goede zorg op maat. Mijn moeder kon zo langer van haar zelfstandigheid genieten.

E-mailadres
8.4
Lees meer
Bekijk alle waarderingen