Naar de navigatie Naar de inhoud

Home Instead Thuisservice Rotterdam

Overige zorg

9
.6

uit 24 waarderingen. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

donderdag
0:00 - 23:59
vrijdag
0:00 - 23:59
zaterdag
0:00 - 23:59
zondag
0:00 - 23:59
maandag
0:00 - 23:59
dinsdag
0:00 - 23:59
woensdag
0:00 - 23:59

Winnaar van:

Over Home Instead Thuisservice Rotterdam

Mijn dag is goed als ik voor anderen iets kan betekenen.

Home Instead Thuisservice bevordert het welzijn van ouderen en verhoogt de kwaliteit van leven, ook wanneer lichamelijke en geestelijke achteruitgang het leven moeilijker maakt. Die doelstelling is mij uit het hart gegrepen.

Ik was en ben al jarenlang zelf mantelzorger: voor een vriend met vroegtijdige dementie, voor mijn moeder, 96 jaar en inmiddels overleden, en voor mijn 93-jarige schoonmoeder. Vooral van de ervaring met mijn schoonmoeder, die Alzheimer heeft, heb ik veel geleerd. Toen ze nog thuis woonde, kreeg ze twee keer per week twee uur thuisbezoek van twee verschillende dames. Dat accepteerde ze niet. “Elke keer moet ik voor zo’n mevrouw weer koffie zetten”, zei ze, “en dan moet ik ook nog met haar praten, terwijl ik niet weet waarover ik het moet hebben.” Zij ging toen naar een verzorgingstehuis, hier in Rotterdam. Een prima huis, maar achteraf gezien had het ook anders gekund, als wij toen hadden geweten van het bestaan en de dienstverlening van Home Instead.

De klant centraal

In situaties als die van mijn schoonmoeder kan Home Instead Thuisservice het verschil maken. Wij gaan uit van de klant. De klant zelf, maar ook hun kinderen geven aan wat plezier brengt en samen ontdekken we wat echt helpt. We kijken verder. Kan de warme maaltijd die om 12.00 uur wordt geserveerd en pas om 14.00 uur koud nauwelijks wordt gegeten, ook om 18.00 uur worden aangeboden? Dat staat niet in onze taakomschrijving, maar dat zit de CAREGivers in de genen. Niet voor niets kijken we heel nauwkeurig welke CAREGiver bij welke klant past. De klant bepaalt zelf wanneer, door wie en welke ondersteuning hij wil genieten. Dat staat hoog in ons vaandel geschreven en is uitgangspunt van onze dienstverlening: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Dat is waar ik voor sta. Ik ben ervan overtuigd dat mijn schoonmoeder, tegen lagere kosten, met ondersteuning van haar kinderen én Home Instead langer had kunnen blijven wonen in haar vertrouwde omgeving, die haar zo dierbaar was.

De doelstelling van Home Instead en het sociale ondernemerschap hebben mij geïnspireerd een franchisevestiging op te zetten in Rotterdam. Wat ik meebreng, is mijn achtergrond als mantelzorger, oprechte betrokkenheid bij senioren en een zeer klantgerichte instelling. Van mijzelf weet ik dat mijn dag goed is als ik iets voor anderen kan betekenen.

Rob Noldus, franchisenemer Home Instead Thuisservice Rotterdam e.o.

Waarderingen historie

2024
9.7
2 waarderingen
2023
9.6
4 waarderingen
2022
9.6
9 waarderingen
2021
9.5
8 waarderingen
2020
9.5
3 waarderingen
2019
9.2
8 waarderingen
2018
9.4
2 waarderingen

Recente waarderingen

30 april 2024 - Geplaatst door de redactie

Home Instead zorgt voor een goede match tussen mijn ouders en hun maatje Ze denken mee, op een positief kritsche manier, over wat wenselijk en haalbaar is. Ze hebben oog en een luisterend oor voor de...

E-mailadres
9.4
Lees meer
11 januari 2024 - Geplaatst door de redactie

HomeInstead denkt mee in de situatie die er is en passen hun zorg daar op aan. Ze hebben korte lijnen met elkaar, met ons als familie en met evt andere hulpverleners (bij ons caseworker dementie) en...

E-mailadres
8 december 2023 - Geplaatst door de redactie

Home Instead, inmiddels een afgesloten hulp omdat begeleiding niet meer nodig is blinkt uit in persoonlijke aandacht, meedenken en flexibiliteit. Mijn vrouw was in goede handen bij hen.

E-mailadres
Bekijk alle waarderingen