Naar de navigatie Naar de inhoud

Proteion ouderengeneeskunde

Overige zorg

10
.0

uit 1 waardering. Deze zorginstelling heeft te weinig waarderingen.

Over Proteion ouderengeneeskunde

Proteion Ouderengeneeskunde Maasgouw- Thorn, Wessem

De specialist ouderengeneeskunde stelt in samenspraak met de zorgvrager een zorg- en behandelplan op en is verantwoordelijk voor afstemming in de uitvoering daarvan. De specialisten beschikken over expertise op het gebied van psychogeriatrie, revalidatie en palliatieve zorg. Ze verzorgen de dagelijkse medische zorg voor kwetsbare cliënten met vaak een complexe zorgvraag. Daarbij zullen vaak één of meer van de (para)medische behandelaars betrokken worden. Hieronder vallen de diëtisten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, maatschappelijk werk en psychologen.

De specialisten ouderengeneeskunde werkt in en vanuit zorgcentrum Sterrebosch in Thorn voor bewoners en extramurale cliënten van de dagbehandeling. Hier zijn alle benodigde instrumenten en hulpmiddelen voorhanden. Indien nodig, veelal op verzoek van de huisarts, worden cliënten in hun thuissituatie bezocht.

Waarderingen historie

2021
10
1 waardering
2019
8.0
1 waardering

Recente waarderingen

13 mei 2021 - Geplaatst door de redactie

Zij zijn alle maal even goed in hun werk en professioneel . Weet niet wat daar nog beter kan . Ben zeer te vrede . En kan het ieder een aan raden om voor proteion te kiezen .

6 augustus 2019 - Geplaatst door de redactie

Mijn zus is 3 mei jl. overleden . Ze heeft enkele jaren in Thorn kunnen wonen zonder dat ze echt hulpbehoevend was. Maar de laaste vier maanden was ze bedlegerig en helemaal afhankelijk van...

Reactie van/namens Proteion ouderengeneeskunde - Thorn

Gecondoleerd met het overlijden van uw zus. Fijn dat onze verzorgsters haar de aandacht hebben gegeven die ze verdient. Dat is...

8.0
Lees meer