Waardering van Revalidatiehotel Topaz Revitel - Leiden op 28 juli 2015

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

  • 5
  • 5
  • 6
  • 6
  • 6
  • 6

Gemiddeld cijfer

5.7
  • Overige aandoeningen

Toelichting

Accommodatie ziet er mooi uit maar is niet functioneel. In de lounge ligt te dik tapijt dat voor de cliënten in rolstoel, met rollator en krukken moeilijk begaanbaar is. Er is maar 1 kleine lift. Cliënten maken zich zorgen over de veiligheid als er geëvacueerd moet worden bij bijv. brand. Daarbij staat er bij de lift een grote deur open waardoor het moeilijk is om de lift in te rijden voor cliënten met een rolstoel. Over de maaltijden zijn dagelijks klachten, maar daar wordt niets mee gedaan. Inmiddels wordt er zelfs agressief op gereageerd. Het verzorgend personeel is niet bekwaam genoeg. Lezen de protocollen niet en maken te veel fouten. Er wordt te weinig georganiseerd voor de cliënten. Het is duidelijk dat de formatie erg laag wordt ingezet; zowel in de bediening als bij de verzorging. De fysiotherapie is wel prima. Maar die zijn waarschijnlijk niet in dienst van Revitel zelf.

7 personen vinden dit een nuttige waardering.

Vindt u dit een nuttige waardering?   Ja

Reactie van/namens Zorghotel Revalidatiehotel Topaz Revitel - Leiden

geplaatst op 31 juli 2015

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het spijtig om te horen en zouden graag contact met u opnemen. Zou u uw gegevens willen mailen naar de cliëntvertrouwenspersoon van Topaz via cvp@topaz.nl?

De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.

Ik ben deze zorgaanbieder en wil reageren op deze waardering

Bent u of werkt u voor Revalidatiehotel Topaz Revitel? Laat uw reactie achter door het formulier in te vullen. Dan plaatst de redactie van ZorgkaartNederland uw reactie onder de waardering.

Partners van ZorgkaartNederland