Naar de navigatie Naar de inhoud

Anesthesioloog Driel, H.P. van

Anesthesioloog

9
.6
Er zijn 22 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Driel, H.P. van, Centrum voor orthopedie en beweging Annatommie mc Amsterdam-Amstelveen - Amstelveen op 23 juli 2020

Luisteren

10

Uitleg

8

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

9

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

5

Toelichting

Ik ben zo dankbaar dat ik De. Van Driel hebt mogen leren kennen , het begrip en het luisterde oor die hij heeft en de moed niet opgeeft omdat het bij zo compliceert is qua pijn . Nu wachten we af wat de uitslag zal zijn op 11 aug as van de onderzoeken op de Dunnenvezelneuropathie in het UMC in Maastricht. Maar vergeet zeker al de verpleegkundigen die rondom hem zijn zijn fantastisch zelfs de telefonische is heel erg behulpzaam en prettig aan te horen . Ik vertel het aan zo veel mensen ga naar Annatommie daar wordt je serieus genomen . Ook De v Rhee een nieuwe knie prothese van haar gehad ook zulke goed voorbereiding van haar en de verpleegkundigen . Top!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Driel, H.P. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.