Naar de navigatie Naar de inhoud

Basisarts Vente, P.E.M.

Basisarts

9
.5
Geslacht
Man
Er zijn 179 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Vente, P.E.M., Zorgaanbieder overig Praktijk Vente - Alphen aan den Rijn op 10 juli 2020

Afspraken

10

Behandeling

9

Omgang medewerkers

10

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

8

Aandoening / behandeling

Ziekte van Ménière

Toelichting

Zo'n 20 jaar geleden was ik de wanhoop nabij door klachten en aanvallen die gediagnosticeerd werden als horende bij de ziekte van ménière. Ik stond sceptisch tegenover het dragen van een Utermöhlen prisma bril. (In die tijd vlogen bv. allerlei brillen over allerlei toonbanken die zouden helpen tegen dyslexie.) Ik kon nauwelijks meer iets alleen en lezen was onmogelijk. Alle dagelijkse dingen zoals bv boodschappen doen werden een dagvullend programma Door de voorgeschreven prismabril werd ik weer autonoom. Ik voelde mij tijdens 't consult gezien, gehoord en begrepen. Dr Vente's psycho educatie was enorm helpend doordat ik meer begrip kreeg voor m'n klachten en eigen handelen. Het consult bij dr. Vente en deze Utermöhlen bril hebben voor mij "het verschil" gemaakt van overleven naar betekenisvol leven. Ik spreek dan ook de wens uit dat er onderzoek gedaan wordt naar de werking van deze bril. Dat de kennis van dr. Vente geborgen en verspreid wordt o.a. bij KNO en Oog artsen!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Vente, P.E.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.