Naar de navigatie Naar de inhoud

Basispsycholoog Martens, M.L.

Basispsycholoog

9
.2

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Martens, M.L., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk SGE Orion, Psychologen - Eindhoven op 25 november 2019

Afspraken

10

Behandeling

10

Omgang medewerkers

10

Informatie

10

Luisteren

10

Accommodatie

10

Aandoening / behandeling

Posttraumatische stressstoornissen

Toelichting

Na jaren verschillende traumatische klachten te hebben, de stap genomen om psychologische hulp te vragen. Mariska is mijn behandelaar geweest. In het gehele traject dacht Mariska goed mee en kwam met verschillende opties die baat zouden hebben, ook wanneer het e.e.a. niet aansloeg, stond Mariska voor me klaar. Ik voelde mij gehoord en gezien. Na jaren klachten te hebben gehad, merkte ik eindelijk verschil en maakte ik dankzij Mariska stappen vooruit. Ik heb absoluut geen punten die beter zouden kunnen. De behandeling door Mariska heeft voor mij het verschil gemaakt in mijn leven. Ik heb ontzettend veel geleerd van Mariska en ook nu na afloop, heb ik voldoende handvaten meegekregen die ik kan zetten, daar waar het nodig mocht zijn. Nogmaals dank Mariska!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Martens, M.L.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.