Naar de navigatie Naar de inhoud

Basispsycholoog Schuring, M.

Basispsycholoog

9
.2
Er is 1 waardering
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schuring, M., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Psycholoog Arnhem - Mitch Schuring - Arnhem op 9 april 2018

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

8

Behandeling

10

Omgang medewerkers

8

Informatie

10

Luisteren

8

Accommodatie

7

Aandoening / behandeling

Verslavingen

Toelichting

Medio vorig jaar ben ik in contact gekomen met Mitch vanwege mijn cocaïne probleem. Vanaf het moment dat ik hem de hand gaf tot aan het einde van het zorgtraject heb ik Mitch als een hele fijne, zeer laagdrempelige psygoloog ervaren.Ik kwam bij Mitch terecht vanwege een aanhoudend probleem met het gebruik van cocaïne. Door gesprekken, interviews en testen te maken kwamen we tot de ontdekking dat het cocaïne gebruik van mij een middel was van zelfmedicatie. Al snel bleek dat ik de cocaine gebruikte om een onderliggend probleem handelbaar te maken: namelijk ADHD. Dankzij de ervaring van Mitch, de gesprekken en de testen is hij tot deze diagnose gekomen. Ik ben direct op passende medicatie ingestelden ben nu al bijna een jaar van het cocaïnegebruik verlost. Dankzij Mitch zijn doortastende denkwijze en zijn ervaring in de verslavingszorg heb ik nu weer mijn leven op de rit. Zonder cocaïne en met de juiste medicatie die mij heel veel heeft gebracht.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schuring, M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.