Naar de navigatie Naar de inhoud

Basispsycholoog Schuring, M.

Basispsycholoog

9
.2
Er is 1 waardering
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Schuring, M., Psychologiepraktijk en psychotherapiepraktijk Psycholoog Arnhem - Mitch Schuring - Arnhem op 4 oktober 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

9

Behandeling

9

Omgang medewerkers

9

Informatie

9

Luisteren

9

Accommodatie

9

Toelichting

Mijn ervaring met Mitch is erg positief. In gesprek kan hij goed luisteren en legt verbanden tussen verleden en heden en maakt samen een plan voor hoe het anders kan in de toekomst. Door zijn rustige en geïnteresseerde houding voelde ik me altijd op mijn gemak. Tijdens de begeleiding is er altijd voldoende ruimte voor eigen inbreng en Mitch is daarin ook erg flexibel. Door middel van testen en vragenlijsten heb ik veel inzichten gekregen in mijn handelen en door dit uitgebreid te bespreken heeft het mijn zelfinzicht vergroot. Naast de fijne gesprekken is de mogelijkheid om ernaast nog huiswerk te ontvangen en biedt Mitch literatuur aan wat kan helpen.Mitch is er altijd voor me geweest, ook op momenten wanneer er op korte termijn geen gesprek gepland stond was hij beschikbaar. Via mailen of een telefoongesprek wist hij de 'angel' voor mij uit de situatie te halen zodat ik hierin wat rust vond. Dit heb ik als heel prettig ervaren.Mitch denkt mee op als vlakken en zijn bereidheid is groot. Echt een hulpverlener met hart voor de persoon die tegenover hem zit.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Schuring, M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.