Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardioloog Helming, A.M.

Cardioloog

8
.1
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Helming, A.M., Ziekenhuis Albert Schweitzer ziekenhuis, locatie Dordwijk - Dordrecht op 7 september 2019

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

10

Samenwerking

6

Behandeling

6

Specialisme

Cardiologie

Toelichting

Wegens positief nieuws m.b.t.de uitslag op het gebied van cardiologie was de ervaring kort en geld voor de cardioloog zelf de beoordeling van cijfers voor de eerste 3 vragen. Ik zie hier aantal erg onterechte beoordelingen. Maar misschien is dokter Helming erg gegroeid?! Een arts moet professioneel zijn maar wellicht is de wisselwerking van de patiënt ook van invloed want ik herken de kritiek niet  Ik kreeg duidelijke uitleg. Op mijn vragen was ook direct antwoord, mijn dossier was duidelijk vooraf goed bestudeerd. Niks te klagen over empathie, het was een fijn gesprek. Ben kritisch na 3 maanden onderzoek op meerdere vakgebieden bij derden. Ieder doet zijn deelgebied en dan klaar. Ervaren dat deze specialist niet alleen maar oordeelt over haar vakgebied maar in gesprek meedenkt over mogelijk andere zaken. En blijft daarbij correct. Dat geeft helderheid en is erg prettig en menselijk als je tobt met ziekte. Probleem nog niet verholpen maar ging met goed gevoel weg!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Helming, A.M.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.