Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardioloog Hoseyni Guyomi, S.

Cardioloog

9
.9
Geslacht
Man
Specialisme
Interventiecardiologie
Er zijn 146 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Hoseyni Guyomi, S., Ziekenhuis CWZ - Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen - Nijmegen op 10 januari 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Toelichting

De techniek van dotteren met diamantboring was nieuw voor mij, gelet op mijn eerdere ervaringen. Dr. Hoseyni heeft de behandeling heel helder uitgelegd, aan mij, maar ook aan mijn vrouw en kinderen. Hij weet op vriendelijke manier zijn patiënt 'mee te nemen' in de behandeling: dat biedt vertrouwen. De behandeling zelf (boringen, ballondilatatie en plaatsen van twee lange stents) voerde hij geconcentreerd en in prima samenwerking met zijn team uit. Aan het eind beoordeelde hij het resultaat als: 'U hebt nu een goed functionerende slagader.' Later is hij het resultaat nog komen bespreken; dat is ook heel prettig, omdat ik vragen kon stellen en mijn grote waardering en dank kon laten blijken. Hij bracht twee foto's mee, een vóór en een nà de behandeling. Het was verbluffend, dat de wat rafelige vaatlijnen er nu uit zagen als een stromende rivier. Ik voel me prima, nu! Hulde voor dr. Hoseyni (en zijn team!), die zowel professioneel als menselijk zijn werk doet. En met zichtbaar plezier!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Hoseyni Guyomi, S.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.