Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardioloog Koole, M.A.C.

Cardioloog

8
.8

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Koole, M.A.C., Cardiologiecentrum Cardiologie Centrum IJmond - IJmuiden op 22 juli 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Hart- en vaatziekten

Toelichting

Ik ben heel tevreden omdat ik mij door dokter Koole gezien voelde en omdat hij mij, nadat hij eerst mij adviseerde om af te wachten totdat ik bij de behandelend cardioloog weer terecht zou kunnen (covid 19) in het ziekenhuis, toch dieper inging op mijn problematiek en zorgde dat ik de behandeling kreeg die ik nodig had. Ik voel mij gered door hem en de kliniek. In het ziekenhuis bij mijn woonplaats zou ik pas eind juli mogen komen terwijl ik er erg slecht aan toe was. In januari een Hisablatie gehad en in maart stopte alle zorg en kon ik niet terecht in het ziekenhuis. Ik was bang het niet te redden, temeer daar ook alle zorg stopte voor mijn partner met vergevorderde alzheimer. Ik raakte overspannen, het was meer dan ik aankon. Door de vasthoudendheid van dr. Koole, die contact zocht met mijn cardioloog, kreeg ik een cardioversie en werd de pacemaker opnieuw ingesteld. Het is een wereld van verschil en ik ben iedere dag wat sterker.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Koole, M.A.C.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.