Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardioloog Panayotopoulou, T.

Cardioloog

9
.0

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Panayotopoulou, T., Cardiologiecentrum Cardiologie Centrum IJmond - IJmuiden op 14 juli 2021

Luisteren

8

Uitleg

8

Deskundigheid

8

Voor- en nadelen

8

Samen beslissen

8

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

8

Aandoening / behandeling

Hart- en vaatziekten

Toelichting

Goede uitleg van cardioloog over de uitslag van het onderzoek. Ik werd min of meer gerustgesteld over mijn vermeende klachten, ook al kon het onderzoek niet optimaal worden uitgevoerd wegens storing van de apparatuur (hartkameronderzoek & fietstest). De dienstdoende intake-verpleegkundige maakte het wel een beetje bont: - ! een pleister die op de grond was gevallen en daarna op de knie (jeansbroek) werd gelegd werd WEL gebruikt ! - het bloedprikken zorgde deze keer voor een forse bloeduitstorting, terwijl mijn elleboog-ader er mooi bijligt (wordt altijd zeer gewaardeerd bij bloedafnames). En last but not least: waarom aldoor die jengelende muziek in de wachtkamer? Om gek van te worden......


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Panayotopoulou, T.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.