Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardioloog Posma, J.L.

Cardioloog

-
Geslacht
Man
Er zijn nog geen waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Posma, J.L., Ziekenhuis Martini Ziekenhuis - Groningen op 3 februari 2017

Deze waardering is ouder dan vier jaar en telt niet meer mee voor het gemiddelde cijfer van de zorgaanbieder.

Afspraken

4

Behandeling

1

Omgang medewerkers

1

Informatie

1

Luisteren

1

Accommodatie

1

Specialisme

Cardiologie

Toelichting

Mijn moeder heeft een jaar lang onder behandeling gestaan bij dokter Posma i.v.m. pijn op de borst bij inspanning, erge vermoeidheid, pijn tussen de schouderbladen. mijn moeder heeft vervolgens een  aantal onderzoeken gehad,(geen hartkatheterisatie). Hieruit bleek, volgens dokter Posma dat er niets mis was met mijn moeder haar hart. Uiteindelijk kreeg mijn moeder de diagnose, het syndroom van tietse. hiervoor heeft ze nog zware pijn medicatie gekregen. Mijn moeder haar klachten werden in de tussentijd alsmaar erger. Uiteindelijk heeft mijn moeder afgelopen oktober een zwaar hartinfarct gehad. Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht, een paar dagen later is ze geopereerd, ze heeft 3 bypasses gehad. Maar doordat mijn moeder haar hart een jaar lang te weinig bloedtoevoer en zuurstof had gehad was haar hart dusdanig slecht dat de operatie niet gelukt is. Mijn moeder heeft uiteindelijk nog 10 dagen op de ic gelegen met ontzettend veel pijn! En is uiteindelijk overleden. wij geloofden dokter Posma volledig toen hij vertelde dat er niets mis was met mijn moeder haar hart. hadden we dit maar nooit gedaan.

Reactie van/namens Ziekenhuis Martini Ziekenhuis - Groningen

Wat verdrietig dat uw moeder is overleden. Goed dat er inmiddels via onze klachtenfunctionaris een gesprek tussen u en de arts is geregeld.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender.


  • Klachten over uw behandeling?

  • Lees hier hoe u uw klacht kunt melden.

    Meld klacht
  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Posma, J.L.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.