Naar de navigatie Naar de inhoud

Cardiothoracaal chirurg Natour, E.

Cardiothoracaal chirurg

9
.7
Er zijn 15 waarderingen Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Natour, E., Ziekenhuis Maastricht UMC+, hoofdlocatie - Maastricht op 19 september 2019

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Aneurysma

Specialisme

Cardiologie

Toelichting

Op 6 September ben ik door Dr Natour geopereerd. Mijn Aorta (deel aan het hart) inclusief hartklep is vervangen. Als een van Jehovah's Getuigen was ik op zoek naar een dokter die de beste zorg kan verlenen zonder gebruik te maken van bloedtransfusie. Voor Dr Natour was dit geen enkel probleem. Hij denkt niet in problemen maar in oplossingen, wat ook blijkt uit het feit dat hij adviseerde om een biologische hartklep te gebruiken. Bij eventuele problemen aan die klep kan dit verholpen worden door de lies en heb ik hier geen open hartoperatie voor nodig.De manier waarop Dr Natour met ons als patient omgaat is ook erg fijn. gewoon als mens, rustig, straalt vertrouwen uit. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld aan zijn kundigheid en aan de goede afloop van toch een flinke operatie.Dr Natour: Dank u voor alles.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Natour, E.? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.