Naar de navigatie Naar de inhoud

Chirurg Gent, W.B. van

Chirurg

9
.7
Er zijn 3 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Gent, W.B. van, Flebologiecentrum Flebologisch Centrum Grave - Grave op 12 mei 2020

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

N.v.t.

Samen beslissen

10

Samenwerking

N.v.t.

Behandeling

N.v.t.

Aandoening / behandeling

Spataders

Toelichting

Vorig jaar heel snel geholpen aan mijn spataders. Dat verliep heel goed. Daarna twee keer terug naar de kliniek voor klachten, die niet gerelateerd bleken te zijn aan spataders. Maar dan toch een goed advies en alle tijd voor onderzoek. Waardoor je gerust de praktijk weer verlaat. Ze werken snel en zeer , zeer, klantvriendelijk. Ook tijdens deze COVID-19 crisis, bereikbaar gebleven. Al vele mensen in mijn omgeving deze kliniek aangeraden. Ik vond het ook jammer, om te vernemen, dat vele huisartsen niet op de hoogte zijn van deze geweldige én laagdrempelige kliniek. Zij dus standaard de mensen doorverwijzen naar reguliere ziekenhuizen.....waar vele klachten niet worden gezien, dus ook niet worden behandeld... FBG is qua wachttijd niet zo dramatisch lang als in reguliere ziekenhuizen en je wordt snel gezien en bij nodig, snel behandeld. Dus daar valt nog winst in te behalen voor FBG, om bij de huisartsen dit meer bekend te maken. Maar voor van Dr. van Gent en zijn team, Chapeau!


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Gent, W.B. van? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.