Naar de navigatie Naar de inhoud

Chirurg Groot, R de

Chirurg

8
.7
Er zijn 5 waarderingen
Deze zorgverlener heeft te weinig waarderingen.
Waarderen

Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Meld het hier


Deel dit profiel met anderen

Waardering over Groot, R de, Ziekenhuis Medisch Spectrum Twente (MST), locatie Enschede - Enschede op 13 september 2021

Luisteren

10

Uitleg

10

Deskundigheid

10

Voor- en nadelen

10

Samen beslissen

10

Samenwerking

10

Behandeling

10

Aandoening / behandeling

Liesbreuk

Specialisme

Chirurgie (Heelkunde)

Toelichting

Ik moest voor een operatie naar het m.s.t.,op de dag van de operatie is alles na volle tevredenheid verlopen, Van de van de aanmelding op de behandeldag via de voorbereiding ,de operatie door het team van d.r de Groot,de uitslaapkamer ,en de nabehandeling op die dag,tot aan de hulp bij het aankleden, het was allemaal perfect Ik heb misschien wel 25 personen aan mijn zijde gehad,en ze waren allemaal even aardig en attent en behulpzaam. Op de dag van de operatie ben je altijd een beetje gespannen, maar deze mensen nemen een groot gedeelte van de spanning , zo niet alle spanning weg. Voor mij is er dus niks dan lof voor deze afdeling in dit ziekenhuis.


De redactie kan een waardering niet op waarheid controleren. Een waardering is de persoonlijke mening van de inzender. Deze waardering is getoetst aan een gedragscode en is gecontroleerd op oneigenlijk gebruik.


  • Nieuwe zorgaanbieder?

  • Nog niet op deze site? Meld u nu aan!

    Aanmelden

Reageren en contact opnemen

Bent u deze zorgaanbieder of werkt u voor Groot, R de? Dan kunt u reageren op deze waardering of een verzoek tot contact met de inzender indienen via de pakkethouderomgeving.